bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,710.80 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,059.56 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 534.29 4.07%
solana
Solana (SOL) $ 132.23 4.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.492053 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448434 1.85%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152927 4.96%

Coinbase CEO’sundan SEC Açıklaması

coinbase ceosundan sec aciklamasi

Amerika Birleşik Devletleri merkezli kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davası sonrasında Twitter üzerinden açıklama yaptı.

Brian Armstrong, SEC’e Yanıt Verdi

Kripto para borsası Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong, resmi Twitter hesabı üzerinden ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) davasına yanıt verdi. Armstrong açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

SEC’in bugün bize karşı yaptığı şikayetle ilgili olarak, kripto kuralları konusunda nihayet bir netlik elde etmek için sektörü mahkemede temsil etmekten gurur duyuyoruz.

Unutmayın:

1. SEC, Coinbase olarak çalışmalarımızla faaliyetlerimizi inceledi ve 2021’de halka açık bir şirket olmamıza izin verdi.

2. “İçeri girip kaydolmanın” bir yolu yok. Bu sebeple menkul kıymetleri listelemiyoruz. İncelediğimiz varlıkların büyük çoğunluğunu reddediyoruz.

3. SEC ve CFTC çelişkili açıklamalar yaptı ve neyin menkul kıymet neyin emtia olduğu konusunda bile hemfikir değiller.

4. Bu nedenle ABD kongresi durumu düzeltmek için yeni yasalar çıkarıyor ve dünyanın geri kalanı bu teknolojiyi desteklemek için net kurallar koymak için harekete geçiyor.

Coinbase CEO’su ayrıca, “SEC, net bir kural kitabı yayınlamak yerine, Amerika’ya zarar veren bir yaptırım yaklaşımıyla düzenleme yoluna gitmiştir. Dolayısıyla, netlik kazanmak için mahkemelerden yararlanmamız gerekiyorsa, öyle olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala