bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,231.21 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.63 2.43%
bnb
BNB (BNB) $ 593.80 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 148.59 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534561 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460634 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.162626 1.61%

Coinbase, Bitcoin (BTC) yükselişinden yararlanamadı

Coinbase BTC ve ETH Vadeli Islemlerine Hazirlaniyor2

Bitcoin (BTC) dün 21 ayın en yüksek seviyesine tırmanırken Coinbase hisseleri (COIN) Nasdaq’ta kritik şekilde düşüş gördü. 157 doların biraz altında yılın ilk ticaret seansını kapatan Coinbase hisseleri, yüzde 9,8’lik düşüşle 2023 ortasından bu yana en kötü günlük düşüşünü yaşadı.

Bu gelişme, kripto borsası devinin 2023’te hisse senedi fiyatının neredeyse beşe katlanmasının ardından kâr alımlarıyla gelen yıl sonu zararlarını artırdı.

Bitcoin madencileri ise büyük bir darbe görmeyerek seansı nispeten küçük düşüşlerle bir şekilde kırmızıda kapattılar. Marathon Digital (MARA) ve Riot Platforms (RIOT) Cuma günkü kapanışa göre yüzde 1-2 oranında düşüş aldı.

Günün kazananı MicroStrategy (MSTR) oldu ve yüzde 7,9’luk bir kazanç elde etmeyi başardı.

Coinbase, Bitcoin (BTC) önce yükselip sonra düştüler

Hisseler kapanışta açılış fiyatlarından yüzde 10’a varan oranlarda daha düşüktü. Bu nedenle hareketlilik daha kısa vadeli bir kâr alımına ve paranın kripto piyasasına geçiş yaptığı şeklinde yorumlandı.

Kripto hisse senetleri arasındaki düşüş, BTC’nin Nisan 2022’den bu yana ilk kez 45 bin doların üzerine çıkmasıyla gerçekleşti. Piyasa katılımcıları, spot BTC ETF için yakında ABD düzenleyici onayının beklenmesi öncesinde alım yaptı. Dün, BTC, Türkiye saatiyle öğle kuşağında 45.900 dolarlı fiyatlara kadar yükselerek yatırımcıyı heyecanlandırırken ardından geri dönüş yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala