bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,171.93 6.01%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.05 3.79%
bnb
BNB (BNB) $ 585.18 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 145.41 3.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529056 1.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467055 2.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14985 11.80%

Coinbase analistleri açıkladı: Bitcoin yükselişi bitti mi?

Coinbase bitcoin duzeltme

Coinbase analistleri David Duong ve David Han, Bitcoin’in (BTC) hali hazırda halving’i fiyatlamış olabileceğini söyledi. BTC’nin halving öncesi yükselişiyle birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmış olması argüman olarak sunuldu.

Kripto para piyasası, spot Bitcoin ETF’ler ve halving etkisiyle hareketli günlerden geçiyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, muhtemelen 20 Nisan tarihinde halving gerçekleştirecek. Blok sayısı üzerinden gerçekleşecek halving, blok ödüllerini yarıya indirecek ve Bitcoin madenciliğini zorlaştıracak.

Geçtiğimiz ay tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin için Coinbase analistlerinden çarpıcı bir yorum geldi. Coinbase’in analistleri David Duong ve David Han, mevcut BTC yükselişiyle birlikte halving’in fiyatlanmış olabileceğini öne sürdü.

Coinbase analist bitcoin

“Bitcoin halving yükselişini tamamladı”

Coinbase analistleri David Duong ve David Han Bitcoin’in (BTC) gidişatını yorumladı. Analistler, The Block’a gönderdikleri bir notta, halving yükselişinin hali hazırda tamamlanmış olabileceğine dikkat çekti.

Bitcoin halving’inin fiyatlanıp fiyatlanmadığı kripto yatırımcılarının merak ettiği konu haline geldi. Halving döngülerinde bu soru işaretleri ortaya çıkıyor ve genellikle yükseliş yönlü sinyaller geliyor. Ancak Coinbase analistlerine göre bu sefer işler farklı. Analistler, halving yükselişinin beklentiler dışında gerçekleştiğini ve halving gelmeden tamamlandığını söyledi.

Analist Duong ve analist Han, The Block’a, “Bu, bitcoin’in yarılanmadan önce tüm zamanların en yüksek seviyesini aştığını gören ilk yarılanma döngüsüdür, bu da etkinin bilgili tüccarlar tarafından zaten fiyatlandırıldığı anlamına gelebilir” yorumunda bulundu.

Tüm bu söylemlere rağmen analistler, halving sonrası yükselişi sürdürebilecek bir inancın var olduğunu belirtti. Analistlere göre, bu inanç neticesinde ralli ile sonuçlanacak bir piyasa hareketliliği görülebilir.

The Block’a göre, halving 16 ila 22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşebilir. BTC, 1 Nisan tarihinden bu yana sert bir düşüş yaşadı. BTC fiyatı 70.000 dolar seviyesinden 65.000 dolar bölgesine geriledi.

Kripto sektörünün uzman isimleri, BTC’deki düşüşü halving öncesi düzeltme olarak yorumladı. Beklentiler, halving sonrası büyük bir rallinin gerçekleşmesi yönünde.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala