bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,274.42 1.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,985.43 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 598.95 3.19%
solana
Solana (SOL) $ 143.44 2.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516443 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45421 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146027 1.26%

Coinbase, ABD dışında kritik bir veriye imza attı

coinbase exchange

Coinbase’in ABD dışına hizmet veren platformu Coinbase International Exchange, vadeli işlemlerde 1 milyar dolar işlem hacmi elde etti.

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, uluslararası hizmetlerini genişletmeye devam ediyor. Coinbase’in ABD dışı borsa platformu Coinbase International Exchange, geçtiğimiz gün önemli bir veriye imza attı. Coinbase International Exchange, geçtiğimiz gün sürekli vadeli işlemlerde 1 milyar dolar işlem hacmi elde etti.

Coinbase’den dikkat çeken veri

Coinbase’in uluslararası platformu günden güne büyüme kaydediyor. Coinbase’in ABD dışına açılmasını sağlayan Coinbase International Exchange platformu, geçtiğimiz gün dikkat çeken bir hacme ulaştı.

coinbase uluslararası

Şimdilik sınırlı ülkelere hizmet veren Coinbase International Exchange, geçtiğimiz gün sürekli vadeli işlemelerde 1 milyar dolar hacim elde etti. Coinbase International Exchange’in hacmi 24 saat üzerinden hesaplandı.

Bilindiği üzere Coinbase International Exchange, Coinbase tarafından Mayıs 2023 tarihinde hizmete sokuldu. Platform, ilk olarak BTC ve ETH kalıcı sözleşmelerini başlatmıştı. Platform, o günden bu yana Cardano (ADA), Solana (SOL), XRP, Optimism (OP), Arbitrum (ARB), Ethereum Classic (ETC), Polygon (MATIC), Bitcoin Cash gibi kripto paraları da listeledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala