Coinbase, 1.5 Milyar Dolarlık Tahvil Teklifini Açıkladı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa süre önce SEC tarafından tehdit edildiği iddia edilen Coinbase, bu kez tahvil teklifi ile gündeme geldi. Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, resmi olarak bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre şirket, 1.5 milyar dolarlık tahvil satışı gerçekleştirecek.

Coinbase Tahvil Satışı Gerçekleştirecek

Coinbase konuyla ilgili bir basın bülteni yayınladı. Şirket, ürün geliştirme ve satın alımları içeren genel amaçları finanse etmek için 1.5 milyar dolarlık tahvil satışı yapacak. Söz konusu borçlar, 2028 ve 2031 yıllarında ödenecek.

Nasdaq’ta listelenen kripto para borsası, bu satış sayesinde kurumsal hedeflerini daha da büyütecek.

coinbase 1 5 milyar dolarlik tahvil teklifini acikladi 2

Yaşanacak sermaye artışının, şirketin bilançosunu düşük maliyetli sermayeyle desteklemek için bir fırsat olduğu söyleniyor.

Satış, özel teklif yoluyla gerçekleştirilecek. Bu yüzden faiz oranı ve diğer şartlara dair bir açıklama şimdilik bulunmuyor.

Hatırlayacağınız gibi geçen hafta, Coinbase CEO’su Brain Armstrong, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), şirketi kendi kripto kredi programı nedeniyle dava etmekle tehdit ettiğini söylemişti. Konuyla ilgili daha detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Hazal Orta

Ether ETF’lerinde kan kaybı durdurulamıyor

Haftanın ilk iş gününde spot Ether ETF’leri 79,21 milyon dolar ile son dönemin en büyük çıkışına sahne oldu. Sosovalue verilerine göre, Grayscale Ethereum Trust (ETHE) 80,55 milyon dolar çıkış kaydetti. ETHE, 23 Eylül seansında negatif seyreden tek Ether ETF’si oldu. Bitwise’ın ETHW ETF’si ise 1,34 milyon dolarlık net giriş elde ederken, diğer yedi ether ETF’si ...

Bağlantıyı kopyala