bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,749.47 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,958.07 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 556.08 3.90%
solana
Solana (SOL) $ 133.70 6.33%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515357 3.50%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450207 2.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.128652 2.44%

Citigroup’un Blockchain Yöneticisi Six Digital Exchange’e Katıldı

citigroupun blockchain yoneticisi six digital exchangee katildi

Bireysel ve kurumsal bankacılık hizmetleri sunan Citibank, önemli bir yöneticisini kaybetti. Citi’nin Blockchain ve dijital varlıklar direktörü artık Six Digital Exchange’e dahil oldu.

Alexandre Kech Artık Six Digital Exchange’de İşe Başladı

Citibank’ın çatısı altında çalışmalarına devam eden Citi Ventures’ın Blockchain ve dijital varlıklar direktörü Alexandre Kech, LinkedIn sayfasına göre Six Digital Enchange’de çalışmalarına devam etmek için Citibank’tan ayrıldı. Six Digital Exchange, kripto varlıklarının alım satımını, takasını ve velayeti gibi hizmetler sunan İsviçre merkezli bir dijital varlık borsası olarak çalışmalarını sürdürüyor.

citigroupun blockchain yoneticisi six digital exchangee katildi 2

LinkedIn sayfasında değişikliğe giden Kech, Citi’den ayrıldığını doğruladı ve açıklamasında, “Kasım ayında yeni ve heyecan verici bir mücadeleye” başlayacağını dile getirdi. Six Digital Exchangei Kech’in şirkete katılımını onaylamış olsa da konu hakkında daha fazla yorum yapmaktan kaçındı.

Kech’in Citi’den ayrılması, geçtiğimiz aylarda Citi’nin döviz başkanı Itay Tuchman’ın bir dijital varlık firmasına geçeceğini açıklamasının ortasında geldi. Tuchman son zamanlarda, Citi’nin dijital varlıklar alanındaki çalışmalarına öncülük eden isimler arasında yer almıştı.

Büyük finans şirketlerinde görev alan üst yöneticilerin, kripto dünyasına girme eğilimleri, kripto endüstrisinin de yöneticilerin ilgi gösterdiği alanlardan birisi olduğunu gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala