Charles Hoskinson: Yeni Anlaşmalar Cardano (ADA) Ekosistemine Milyonlarca Kullanıcıyı Getirecek

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

IOHK CEO’su, Blockchain Afrika Konferansı’nda yaptığı konuşmada, yaptıkları yeni anlaşmaların, Cardano (ADA) ekosistemine milyonlarca kullanıcı getireceğini söyledi:

“Bu yıl milyonlarca kullanıcıyı kamu ve özel ortaklıklar aracılığıyla Cardano ekosistemine getirecek olan anlaşmaların ve girişimlerin zirvesindeyiz. “

IOHK şu anda, Cardano tabanlı bir dijital kimlik yönetimi çözümü olan Atala PRISM’i Kenya, Nijerya, Etiyopya ülkelerinde entegre etmek içni yerel yönetimler ile birlikte çalışıyor.

Hoskinson, yaptığı konuşmada, platformun işlevsel özelliklerinden söz etti:

“Büyük bir insan kitlesi, hayatlarında ilk defa cüzdanlarına da ödeme sistemlerine de bağlanabilen ve zengin meta verilerinden de faydalanabilen bir dijital kimliğe sahip olacak.”

IOHK, uzun vadede Afrika kıtası içerisinde tamamen yeni bir ekonomi kurmayı hedefliyor. Cardano projesi, 2018 yılından beri Afrika kıtasında güçlü bir varlığa sahip.

 

 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Yavuz

Güçlü ve takibe değer altcoin’ler hangileri?

Kripto piyasası ve özellikle altcoin’ler likiditeyle hareket ettikleri için uzun bir süredir makro verileri yakından takip ediyoruz. ABD merkez bankası (Fed) kararları, ABD işsizlik verileri, Çin ekonomisi derken likiditeye dair ne varsa göz önüne almaya çalışıyoruz. Bu yazımda makro verilere kısaca değindikten sonra 2025’te gelmesi beklenen boğa marketinde hangi projelerin ön plana çıkabileceğini ve bunları ...

Bağlantıyı kopyala