bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Celsius Network İflas Başvurusunda Bulundu

celsius network iflas basvurusunda bulundu

Kripto borç verme platformu Celsius Network, kripto para piyasasındaki düşüşlerden etkilenen şirketler arasında yer alıyordu. Müşterilerinin para çekme işlemlerini geçtiğimiz ay durduran Celsius Network iflas başvurusunda bulundu.

Calsius Network, Nakit Sıkıntısı Nedeniyle İflas Başvurusu Yaptı

Kripto para birimlerinde yaşanan düşüşten en çok etkilenen şirketlerden birisi olan Celsius Network, müşterilerinin para çekme işlemlerini dondurduktan bir ay sonra, New York’un Güney Bölgesi’nde Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu. Celsius Network tarafından yapılan açıklamada, “işlerini istikrara kavuşturma ve tüm paydaşlar için değeri en üst düzeye çıkaran kapsamlı bir yeniden yapılandırma işlemini tamamlama” fırsatının sağlanması için gönüllü olarak iflas başvurusunda bulunulduğu belirtildi.

celsius network iflas basvurusunda bulundu 2

Celsius Network, 12 Haziran 2022’de kripto para birimlerinde yaşanan aşırı düşüş sebebiyle para çekme işlemlerini ve diğer bazı işlemlerini durdurma kararı almıştı. Celsius, geçtiğimiz haftalarda yeniden yapılanma tavsiyeleri için Kirkland & Ellis hukuk firmasından ve Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP’den avukatları işe almıştı. Celsius ayrıca kısa bir süre önce Aave ve Maker’a olan kredi borçlarını ödemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala