bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,149.72 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,250.25 0.44%
bnb
BNB (BNB) $ 606.58 0.50%
solana
Solana (SOL) $ 157.04 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537556 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.489308 4.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159504 1.07%

Celsius Kurucu Ortağı Daniel Leon Şirketten İstifa Etti

celsius kurucu ortagi daniel leon sirketten istifa etti

İflas eden kripto borç verme platformu Celsius Network’te yeni sorunlar yaşanmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce CEO’su istifa eden şirketin şimdi de üst düzey yöneticisi ve kurucu ortağı istifa etti.

Daniel Leon, Celsius’tan Ayrıldı

Sorunlu kripto borç veren Celsius Network’ün kurucu ortağı ve baş strateji sorumlusu S. Daniel Leon, konu hakkında bilgi sahibi olan kişilere göre, şirketten ayrıldı. Leon’un ayrılışı şirket tarafından da bugün açıklandı. Leon’un şirketten istifa etmesi, Celsius CEO’su Alex Mashinsky’ın istifasından bir hafta sonra geldi.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Daniel Leon’un görevine, daha önce şirketin küresel vergi direktörü olan Lior Koren’in geldiği ve Koren’in İsrail dışında faaliyet göstereceği belirtildi.

celsius kurucu ortagi daniel leon sirketten istifa etti 2

Kullanıcı fonlarının dondurulmasından önce Celsius, müşterilere 8 milyar dolardan fazla kredi ve yönetimi altındaki 12 milyar dolarlık varlıkla birlikte bu alandaki en büyük şirketlerden birisi olmasını sağlamıştı. Celsius’un bu büyümesine, kripto para mevduatlarında yüzde 17’ye çıkan getiriler sunması etkili oldu. Celsius bu faiz oranlarıyla 1.7 milyon müşteri kazandı.

Son olarak Celsius’un istifa eden CEO’su Alex Mashinsky, şirketin kullanıcı varlıklarını dondurmadan haftalar önce 10 milyon dolarlık bir çekim yaptığı ortaya çıkmıştı. Mashinsky’ın bu hamlesi Celsius’un mevcut müşterileri ve kripto topluluğu tarafından eleştirildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala