bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,779.62 0.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,197.21 0.61%
bnb
BNB (BNB) $ 598.89 4.36%
solana
Solana (SOL) $ 151.18 0.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537496 1.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509186 0.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161114 1.32%

Ceek Coin Listelenmesi | Ceek VR İnceleme | Ceek Coin’de Gelecek Hedefler

Melis Hazal Karagöz ile Kripto Bülten’de bu hafta; en popüler metaverse coinlerinden biri olan Ceek VR Coini inceliyoruz. Ceek coin analizi, projeleri ve geleceğinden bahsedildi.

Ceek Coin’de Gelecek Hedefler

Ceek, artık dünyanın en büyük borsalarının listelerinde yerini almaya başlıyor. Bu atağın ilk adımı olarak huobi borsasına girme haberi 6 nisan’da geldi. bu gelişmenin takipçilerinde yarattığı büyük heyecan kripto paranın hemen fiyatına da yansıdı. pazar alanının genişlemesiyle ceek yatırımcısının yüzü bir kez daha güldü.

Ceek vr, kullanıcılarına hangi kripto para borsalarında listeleme istediklerini geçen ay twitter üzerinden sormuştu. 30 binin üzerinde oyla tamamlanan ankette seçenekler arasında en az tercih edilen borsa olan Huobi ilk adım oldu. Ardından ceek coin, kucoin’de listelendi. topluluk yüzde 87 nokta 7 oyla binance kripto borsasını tercih etmişti.

Ceek, 21 Kasım 2021’de en yüksek fiyatı olan 1,20 doları görmüştü. geçen hafta, 6 nisan’daki huobi listelemesi, kripto para birimini yüzde 20 oranında zıplatmıştı. Daha sonra kucoin bir yüzde 20’lik sıçrama daha getirdi. kripto para son günlerde oldukça volatilite gösteriyor. Gelen listeleme haberleri ve ceek metaverse’ine dair gelişmeler şüphesiz burada etkili. şimdi ise ceek topluluğu yeniden 1 doları umut ediyor.

Türkiye kripto topluluğu, Paribu üzerinden ceek kripto parasına yatırım yapabilmeye aralık 2021’de başlamıştı. Coinmarketcap listesinde tüm kriptolar arasında ilk 200’de, metaverse coin’leri arasında ilk 20’de yer alan coin, bu yılın en trend ürünlerinden biri.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala