bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,037.77 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,542.69 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 609.59 3.10%
solana
Solana (SOL) $ 185.84 0.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.615117 1.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64211 1.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213205 5.32%

Cardano Kurucusu, Vitalik Buterin’in İddialarına Yanıt Verdi

cardano kurucusuna vitalik buterinin iddialarina yanit verdi

Cardano Blockchain ağının kurucusu Charles Hoskinson, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in iddialarına yanıt verdi. Hoskinson, Cardano’ya gelmek için çok geç olmadığını söyledi.

Cardano’ya Gelmek İçin Çok Geç Değil

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Ethereum’un kurucu ortağı olan Vitalik Buterin’in Ethereum hakkındaki düşüncelerine yanıt vererek, Cardano’ya geçmek için çok geç değil ifadesini kullandı.

Kısa bir süre önce Ethereum’un kurucu ortağı olan Vitalik Buterin’in, “Düşüncelerimde ve değerlerimde, düşünmekte olduğum ancak tam olarak çözülmüş gibi hissetmediğim bazı çelişkilerim var” paylaşımı üzerine yanıt veren Charles Hoskinson, “Cardano’ya gelmek için geç değil” dedi.

cardano kurucusuna vitalik buterinin iddialarina yanit verdi 2

Ethereum (ETH) kurucu ortaklarından olan Vitalik Buterin’in bu paylaşımı içsel mücadelesini anlatıyordu. Ethereum’u Bitcoin (BTC) benzeri bir sistem haline getirme arzusunu her fırsatta dile getiren Buterin, bunun için “fazlasıyla aktif, koordineli kısa vadeli değişiklikler” yapılması gerektiğini savunuyordu. Buterin ayrıca Ethereum’un Katman 1 Blockchain haline geldiğini görme arzusu içinde olduğunu da her fırsatta dile getiriyor. Cardano, aynı zamanda Ethereum’un tıpkı Vitalik Buterin gibi kurucu ortağı olan Charles Hoskinson tarafından 2014 yılında kurulmuştu. Ethereum’un kurucu ortağı olan Vitalik Buterin ile 2014 yılında yaşanan tartışmalar sonrasında Hoskinson Ethereum ekibinden ayrılmış ve kendi Cardano projesine yönelmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala