bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,672.60 0.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,954.66 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 571.40 2.29%
solana
Solana (SOL) $ 162.09 0.83%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517379 0.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460158 0.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150871 4.92%

Cake DeFi, 100 Milyon Dolarlık Girişim Kolunu Başlattı

cake defi web3 icin 100 milyon dolarlik girisim kolunu baslatti 2

Kripto para birimlerini benimsenmesinin yanında web 3 teknolojisi de son zamanlarda birçok şirket ve platformun dikkatin çekmeye başladı. Bu kez web3 teknolojisi alanındaki gelişme kaydetmek isteyen isim Singapur merkezli fintech platformu Cake DeFi oldu. Cake DeFi; web3, oyun ve fintech firmalarının büyümesini hızlandırmayı amaçlayan 100 milyon dolarlık yeni bir kurumsal girişim kolunu başlattı.

Cake DeFi’nin Girişim Kolu Teknoloji Girişimlerine Odaklanacak

Yeni başlatılan 100 milyon dolarlık girişim kolu Cake DeFi Ventures (CDV), şirketin ana işini tamamlayan kripto girişimlerine fon sağlayacak. Cake DeFi’ye göre, girişim şirketi “Web3, metaverse, NFT alanı, oyun, e-spor ve fintech alanlarındaki teknoloji girişimlerine yatırım yapmaya odaklanacak.”

cake defi web3 icin 100 milyon dolarlik girisim kolunu baslatti 3

Cake DeFi CEO’su Dr. Julian Hosp konu ile ilgili olarak şu şekilde konuştu:

Gerçekten müşterilerimiz için kolay nakit akışı sağlamaya odaklanan bir platformuz. Yani fonun tezi esas olarak ortak yaşam kurabileceğimiz projeler ve şirketler aramaktır.

CTO U-Zyn Chua ise girişim fonu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Birden çok blok zinciri desteğimizin bir uzantısı olarak, derin teknoloji yeteneği ve uzmanlığa sahip bir Ar-Ge kolu oluşturmuş olacağız. Cake DeFi’nin ana faaliyet alanına sinerji getiren şirketlere yatırım yapmak, Web 3 tekliflerimizi geliştirmemize izin verecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala