bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,244.14 2.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,897.32 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 527.53 1.96%
solana
Solana (SOL) $ 130.42 1.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.472283 4.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.428202 4.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141253 4.05%

Bybit Nedir, Ne İşe Yarar?

Bybit

Bybit, 2018 yılında kural merkezi Singapur olan bir kripto para borsasıdır. Bybit borsası hakkında bilmemiz gereken önemli bir şey bu platformun normal bir kripto ticaret platformu olmadığı, yani kripto paraları değil, sadece türevlerin ticareti yapılabilmektedir.

Bybit Kurucu Ortağı ve CEO’su Ben Zhou’dur. Dünyanın en yüksek hacmine sahip borsalardan biridir. Bybit kripto para borsası dünyada hırsızlık olaylarına adı bulaşmamış kripto para borsaları arasındadır.

Bybit, sürekli türev ticareti, kredili işlemler, akıllı ticaret sistemi, son teknoloji fiyatlama sistemi gibi birçok sistemle gelen ve tavsiye edilen kripto türev borsalarından biridir. Bybit borsası içinde işlem yaparken, kripto paraların ticareti değil, bu kripto paralara bağlı olan kontratlar alınıp satılmaktadır.

Şirket, dünya çapındaki bireysel ve kurumsal müşterilerine yenilikçi ticaret hizmetleri ve bulut madenciliği ürünleri sunmaktadır. Bunun yanı sıra API desteği sağlıyor ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfı için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürmektedir.

Dünya’nın büyük ve popüler borsaları arasında yer alan Bybit avantaj ve dezavantajları şu şekildedir:

Avantajları

  • Bybit kripto para borsasının sağlam duvarlar üzerine kurulmuş bir güvenlik duvarı vardır. 
  • Düşük ticaret komisyonların dolayı talep görmektedir.
  • 7/24 ulaşılabilir desteği olan müşteri hizmetleri servisi mevcuttur.
  • Tüm gerekli özelliklere sahip, kolay arayüzlü özellikleri olan mobil uygulaması bulunmaktadır.
  • Bybit borsası çok fazla sayıda ülkeden erişilebilirdir.

Dezavantajları

  • Yeni başlayanlar için tavsiye edilmemektedir.
  • Sınırlı sayıda listelenen kripto para birimine sahiptir.
  • Çevrimiçi bazı negatif dönüşlere sahiptir.

Bybit Launchpool, kullanıcıların mevcut kripto para birimlerini stake etme yoluyla, karşılığında ücretsiz olarak coin ya da token kazanabildiği bir platformdur. Kullanıcı, başlatmış olduğu stake işlemini herhangi bir zaman sınırı olmadan iptal edebilmektedir. Yani istediği zaman stake ettiği token’ları unstake edebiliyor.

Stake etmek diye adlandırılan bu terim, kullanıcıların bir platform üzerinden pasif gelir elde etmesini sağlayan bir gelir yöntemidir. Stake terimi, POS (Proof Of Stake) mekanizması ile beraber kullanılmaya başlayan bir terimdir. Bu işlem mevcut kripto para varlıklarının, kullanıcı cüzdanlarında kilitlenerek pasif gelir elde etmesini sağlamaktadır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala