bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,311.77 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,172.89 1.36%
bnb
BNB (BNB) $ 602.11 0.30%
solana
Solana (SOL) $ 154.29 0.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550698 2.56%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.510768 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158103 2.29%

BTCEX Borsası Özellikleri ile Dikkat Çekiyor (Sponsorlu)

btcex borsasi ozellikleri ile dikkat cekiyor

Kripto varlık borsalarına yenileri ekleniyor. Yaz aylarında Seyşeller’de kurulan BTCEX.com da onlardan biri. Kanada’nın Ontario eyaletine kayıtlı olan BTCEX Exchange Limited, forex, para transferi ve sanal para ticareti için Kanada’da MSB lisansı almış olmasıyla dikkat çekiyor.

BTCEX Hangi Özelliklere Sahip?

BTCEX‘in kurucu ekibi arasında Binance, Huobi ve Bithump‘dan gelen isimler yer alıyor. Bu da aslında nasıl bir profesyonel bakış açısına sahip olduğunun bir göstergesi. Ekip, işletme ve ticaret mantığını bilmenin avantajını kullanıyor ve her halükarda kullanışsız mevcut endüstri ölçütlerinden farklı olmaya çalışıyor. BTCEX, ortalama türev borsaları arasında profesyonel ve niteliksel olarak öne çıkmasını sağlayan birçok özelliğe sahip.

btcex borsasi ozellikleri ile dikkat cekiyor 2

Kripto varlık borsaları arasında rekabette BTCEX‘in bazı avantajları var. Örneğin platform, hem spot (kaldıraçlı spot dahil) hem de türev olmak üzere eksiksiz bir ticaret hizmetleri yelpazesi sunuyor. BTCEX, birleşik marj altında USDT ödemeli seçenekler sunan dünyanın ilk türev borsası olmasıyla da öne çıkıyor. Bu marj modu, yatırımcıların marjlarını kaldıraçlı spot, opsiyonlar ve vadeli işlemler arasında bir kerede paylaşabilecekleri anlamına geliyor. Bu çok ürünlü marj modeliyle, traderlar daha uyumlu ticaret, etkin bir şekilde azaltılmış komisyon oranları ve daha yüksek varlık kullanımı elde ediyor.

BTCEX’in hedef kitlesi arasında İngilizce ve İspanyolca konuşulan ülkeler yer alıyor. Ayrıca Japon ve Koreli traderlar da hedef kitlesi arasında.

Platformun ücretlerine bakacak olursak, BTCEX, sırasıyla yüzde 0.02 ve yüzde 0.05 yapıcı ve alıcı ücretleri sunuyor. Platform, iflas eden hesapların eksi bakiyesini kapatmak için 500 BTC’lik Sigorta Fonu’na da sahip.

BTCEX gelişmiş risk kontrolü ve risk yönetimini benimser ve bunu oldukça genişletilebilir. BTCEX’in yüksek performanslı eşleştirme ve tasfiye motorları, en iyi ticaret deneyimini sunmak için oldukça hassas ayarlanmasıyla öne çıkıyor.

Bu arada, BTCEX saniyede 100.000 işleme kadar eşleşebilir. API, profesyonel traderlar için de mevcut. Diğer bir artısı da mevduatların hızlı bir şekilde onaylanması. Ayrıca, traderlar ihtiyaç duydukları her zaman para çekebiliyor. Bu da önemli bir avantaj çünkü diğer bazı borsalar günde yalnızca bir kez para çekmeye izin veriyor.

Platformda desteklenen ağlar OMNI, TRON ve BSC olarak sıralanıyor.

Risk Uyarısı: Kripto para ticareti önemli riskler içerir. Lütfen yatırım kararlarınızı buna göre alınız. Yukarıdaki bilgiler finansal veya yatırım tavsiyesi değildir. BTCEX, kullanıcıların ticaret kayıplarından sorumlu olmayacaktır.

BTCEX.com hakkında daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/BTCEX_exchange
Telegram (İngilizce): https://t.me/BTCEX_exchange
Web: https://www.btcex.com
Medya İletişim: [email protected] [email protected]

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala