bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,447.27 0.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.33 0.59%
bnb
BNB (BNB) $ 604.10 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 0.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524619 1.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471761 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15041 0.19%

BTCafe’nin Dördüncü Bölümünde Mennan Şahin ile Kripto Varlıklar ve Yatırımlar Hakkında Konuşuldu

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla dördüncüsü gerçekleştirilen BTCafe’nin bu haftaki konuğu Mennan Şahin oldu. Mennan Şahin ile kripto varlık yatırımlarından, Bitcoin’in yükselişi ve düşüşüne kadar birçok konudan bahsedildi.

Konu Başlıkları;

  • Kripto varlık yatırımları
  • Bitcoin’in yükselişi ve düşüşü

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz ilk olarak en çok merak edilen “Yatırım yapıyor musun?” sorusunu Mennan Şahin’e sordu:

Mennan Şahin “Coin piyasasına yatırım yapmıyorum ama bir kere denedim. 2017 yılında ilk defa bu işler Türkiye’de duyulmaya başladığı dönemde çok dikkatimi çekti. 10 Bin liralık bitcoin alımı yaptım. O zaman 0.27 civarındaydı ve sonrasında 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde bin liralık gibi bir kazanç sağladım. Ardından hemen korktum. Hemen sattım ve çıktım. Daha sonra bir daha denedim ve 30 liralık bir kazanç sağladım” dedi.

– Melis Hazal Karagöz Mennan Şahin’e “Bitcoin’de tekrar bir artış olursa yeniden yatırım yapar mısın?” şeklinde bir soru yöneltti:

Mennan Şahin “Yatırım niyetiyle yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Bence artık bu paralar günlük hayatımızda kullanılacak. Gerçekten marketten alışveriş yaparken bile kullanılacak. Al-sat yapmak bence iyi bir yatırım tekniği değil. Benim yatırım anlayışım biraz daha farklı” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala