BTCafe’nin Dördüncü Bölümünde Mennan Şahin ile Kripto Varlıklar ve Yatırımlar Hakkında Konuşuldu

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla dördüncüsü gerçekleştirilen BTCafe’nin bu haftaki konuğu Mennan Şahin oldu. Mennan Şahin ile kripto varlık yatırımlarından, Bitcoin’in yükselişi ve düşüşüne kadar birçok konudan bahsedildi.

Konu Başlıkları;

  • Kripto varlık yatırımları
  • Bitcoin’in yükselişi ve düşüşü

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz ilk olarak en çok merak edilen “Yatırım yapıyor musun?” sorusunu Mennan Şahin’e sordu:

Mennan Şahin “Coin piyasasına yatırım yapmıyorum ama bir kere denedim. 2017 yılında ilk defa bu işler Türkiye’de duyulmaya başladığı dönemde çok dikkatimi çekti. 10 Bin liralık bitcoin alımı yaptım. O zaman 0.27 civarındaydı ve sonrasında 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde bin liralık gibi bir kazanç sağladım. Ardından hemen korktum. Hemen sattım ve çıktım. Daha sonra bir daha denedim ve 30 liralık bir kazanç sağladım” dedi.

– Melis Hazal Karagöz Mennan Şahin’e “Bitcoin’de tekrar bir artış olursa yeniden yatırım yapar mısın?” şeklinde bir soru yöneltti:

Mennan Şahin “Yatırım niyetiyle yapmamak gerektiğini düşünüyorum. Bence artık bu paralar günlük hayatımızda kullanılacak. Gerçekten marketten alışveriş yaparken bile kullanılacak. Al-sat yapmak bence iyi bir yatırım tekniği değil. Benim yatırım anlayışım biraz daha farklı” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Sena Karakılıç

Mini oyundan DeFi’ye: TON’da neler eksik?

Geçtiğimiz birkaç ay içinde TON ekosisteminde Notcoin, Dogs, Hamster Kombat ve Binance’deki Catizen listeleri de dahil olmak üzere bir artış gördük. Söylentiler, bunun borsalara milyonlarca yeni KYC kullanıcısı getirdiğini öne sürüyor. Kabul etsek de etmesek de, bu aslında son birkaç yılda blok zincirinin en büyük kitlesel benimsenmesi. Ancak sorun şu ki, sırada ne var? Çok ...

Bağlantıyı kopyala