bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,416.99 1.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,067.74 2.89%
bnb
BNB (BNB) $ 588.80 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 155.21 4.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537612 0.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.449438 2.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156184 4.09%

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Oyuncu Umut Oğuz Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla beşincisi gerçekleştirilen BTCafe’nin bu haftaki konuğu oyuncu Umut Oğuz oldu. Programda, Umut Oğuz ile kripto varlık yatırımlarından ve ilgilendiği coinlerden konuşuldu. Ayrıca yatırım yaparken yapılan hatalara da değinildi.

Konu Başlıkları;

  • Kripto Varlık Yatırımları
  • Favori Coinler
  • Yatırım Yaparken Yapılan Hatalar

Neler Konuşuldu?

– Melis Hazal Karagöz, “Kripto varlıklar ile ilgileniyor musunuz?” sorusunu Umut Oğuz’a yöneltti:

Umut Oğuz “Bu konuşacağım her şey yatırım tavsiyesidir, yapmamanız üzerine, çünkü biz son bir buçuk senedir batıyoruz. Arkadaşlar ile bir para topluyoruz onu batırıyoruz, tam kazanıyoruz dolandırılıyoruz. O nedenle bir şey yapıyorsanız kendi elinizin altında olsun, okuma yapıp araştırarak ilerlemelisiniz. Genel olarak öğrenin ve araştırın. Bir hikâyesi olan, altı olan güçlü altcoinler var. Bunları bulup kenara koyabilirsiniz” dedi.

– Melis Hazal Karagöz, Umut Oğuz’a kripto varlık yatırımları hakkındaki düşüncelerini sordu:

Umut Oğuz şu yanıtı verdi:

“Vadeli işlemlerden uzak durun, kaldıraç yapmayın. Battığım zamanlarda 300 dolar duruyordu hesabımda, sadece grafiğe bakarak, hislerime güvenerek ben o 300 doları bir hafta içinde 3000 dolar yaptım. Kazanma hırsı ile yapmadım bunu. Kazanma hırslı ile girdiğinde işler çok değişiyor. Benim yaptıklarımı yapmayın kazanırsınız”

– Melis Hazal Karagöz, Umut Oğuz’a “Neler yapıyorsun, kariyer planın ne?” sorunu yöneltti:

Umut Oğuz “Hala umudumu kesmediğim ve ciddi yatırım yaptığım bir yer var. Şu anda yerli borsa güvenimi biraz kırdı, o nedenle biraz toparlanmasını bekliyorum. Profesyonel bir hale gelmesini bekliyorum” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala