bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Kıvanç Özkök Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla BTCafe‘nin yeni bölümü yayınlandı. BTCafe’de bu hafta Melis Hazal Karagöz’ün konuğu Kıvanç Özkök oldu. Kıvanç Özkök ile Fenerbahçe’yi FB Token’ı ve FB TV hikayesi hakkında konuşuldu.

Konu Başlıkları:

  • Fenerbahçe ve Gidişatını
  • FB Token
  • FB TV Hikayesi

Melis Hazal Karagöz Kıvanç Özkök’e “Fenerbahçe ile aranda kaç yıllık bir macera var?” diye sordu:

Kıvanç Özkök “Fenerbahçe benim tuttuğum takım değil de hayatıma bir merkezi 18 yıl olmak üzere. Askerden döndükten sonra kapısından girdiğim Fenerbahçe kulübünde 18 yılını tamamlamak üzereyim. Gerçekten uzun bir dönem orada büyüdüm diyebilirim. Hayatım önemli anlarını orada yaşadım diyebilirim. Orada en unutulmaz anlara tanık oldum. Öok özel bir yer kimsenin kimsenin sahip olamayacağı durumlara bizzat yakından tanık oldum. Ben 18 yaşından beri günlük yazan biriyim. Hep yaşadıklarım hissettiklerini kağıda döken bir adamı böyle bir derlemeye gelecek de bir hayalim var” dedi.

Kıvanç Özkök FB Token ile ilgili olarak şunları ekledi:

“Kripto dünyasına bu konulara ilgi duyan çok inanılmaz ilgili içinde olan bir adam değilim ama Fenerbahçe ile beraber FB Token işine girdim. Gerçekten bu duruma böyle girdim. Benim kripto para dünyası ile çalışmam Fener token ile başladı. Ayrıca bu işin içinde olan insanlar dan bildiklerim, duyduklarım ben kendi adıma Fenerbahçe için önemli bir durum olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala