bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,269.22 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.49 3.06%
bnb
BNB (BNB) $ 606.96 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 6.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526473 3.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476651 6.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151336 6.43%

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Filiz Özkol Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla BTCafe‘nin yeni bölümü yayınlandı. BTCafe’de bu hafta Melis Hazal Karagöz’ün konuğu Filiz Özkol oldu. Filiz Özkol ile Ekim ayında hangi burçların ekonomik anlamda yüzü gülecek? Kripto varlıklar yükselişe geçecek mi? ve Finans astrolojisi nedir? sorularının yanıtını bulduk.

Konu Başlıkları:

  • Ekim Ayında Hangi Burçların Ekonomik Anlamda Yüzü Gülecek?
  • Kripto Varlıklar Yükselişe Geçecek Mi?
  • Finans Astrolojisi Nedir?

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, Filiz Özkol’a “Ekim ayında hangi burçların ekonomik anlamda yüzü gülecek?” diye sordu:

Filiz Özkol ” Herkesin kendine göre bir penceresi vardır. Astrolojide sizler kötüsünüz şunlar daha iyi diyemeyiz ama gökyüzünde bir Venüs yay burcunda özgürlük duygumuz çok fazla olduğu için içinde sevgi neşe, eğlence olacak. Yay çünkü yaramaz bir burçtur. Öyle olunca Venüs geçince herkes ve aşk duygusu ortaya çıkacak. Bir de para harcama tutuklusu artacak. Çünkü neden yay burcu bir parayı tutamaz harcar ve bunu ve bunu aslanla koçla ikizlerle teraziler birleştirebiliriz. 6 tane borcumuz bu hafta aşkta ve parada bir numara” dedi.

-Melis Hazal Karagöz, Filiz Özkol’a “Kripto Varlıklar Yükselişe Geçecek Mi?” şeklinde bir soru yöneltti:

Filiz Özkol “Şöyle bir durum var Bitcoin’in 2022 senesinin Mayıs Ayın 11 inden sonra yükselme şansı daha da yüksek. O yüzden şu dönemde yapılan yatırımlar yatırımların 2022 Mayıs ayında dönüşleri çok iyi olabilir. Ayrıca 2023 senelerinde tavan yapabilir. Tabii ki bu yılları alıyor iyi kullanmak güzel yatırımlarda gelecek için iyi olabilir. Belki de dünyada belge hakimiyeti yerine bu tür kripto paralar ve sanal Para ilerleyeceğiz. Çevrecilik ile beraber, kağıt paralar baskı paraları tarihe karıştı. Artık tamamen rakamlar ve elektronik dünyada bir sistem gelişiyor” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala