bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,450.27 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,152.28 0.22%
bnb
BNB (BNB) $ 612.18 0.70%
solana
Solana (SOL) $ 143.92 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527523 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471353 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150558 0.72%

BTCafe’de Melis Hazal Karagöz’ün Konuğu Candaş Tolga Işık Oldu

Melis Hazal Karagöz’ün eğlenceli sunumuyla BTCafe‘nin yeni bölümü yayınlandı. BTCafe’de bu hafta Melis Hazal Karagöz’ün konuğu Candaş Tolga Işık oldu. Candaş Tolga Işık ile yeni projelerinden, Beşiktaş’ın kripto parasına kadar birçok konu hakkında konuşuldu.

Konu Başlıkları:

  • Candaş Tolga Işık’ın Yeni Projeleri ve Programları
  • Beşiktaş’ın Kripto Parası
  • Fan Token

Neler Konuşuldu?

-Melis Hazal Karagöz, Candaş Tolga Işık’a yeni projeleri ve programları hakkında soru yöneltti:

Candaş Tolga Işık “Biz fikir buluruz, fikir üretiriz. Herkes dergiler battı derken biz dergi çıkarttık, herkes radyo mu kaldı derken Radyo yaptık. Şimdi de trend olan bir yerde kendi tarzımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Normalde YouTube’dan çocuklar değişik yarışmalar yapıyor ve milyonlarca falan seyrediyor seyrediliyor ama öyle bir şey yapamayız. Biz milyonlarca seyredilmese de kendi bildiğimiz, kendi sevdiğimiz işi yapalım. Örnek olarak sanat tarihi programı yapıyoruz. Ayrıca çalışan arkadaşlarımızın hepsi kendi alanında çok kıymetli. Biz kafa TV mecrası ile bu kıymetli çalışanları insanlara ulaşturuyoruz. Zafer Algöz de orada çok iyi işler çıkartıyor ve önümüzde planladığımız birkaç proje var” dedi.

-Melis Hazal Karagöz, Candaş Tolga Işık’a Beşiktaş’ın kripto parası ve fan tokenler hakkındaki düşüncelerini sordu:

Candaş Tolga Işık “Fan token meselesini ben Beşiktaş’tan biliyorum. Sayın Başkan da çok konuşuruz çok severim kendisini. Ayrıca özellikle bu işler manasında ufku çok açık bir adam. Başkan ile bir konuşma sırasında ne olacak diye konuşmuştu onlar da çabuk olmasını istiyor fakat doğru bir zamanlamayı bekliyorlar. Beşiktaş’ın planlamaları var. Beklendikçe fan tokenı biraz daha cazip kılıyor. Bu yatırım için doğru zamanlamayı bekliyorlar diyebiliriz.
Kendi şahsi yoruma göre çok kısa bir süre içerisinde, gerçekleşecek diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala