Bored Ape Yacht Club, 2022’de Kendi Token’ını Çıkaracak

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

10.000 adet NFT’lik koleksiyona sahip Bored Ape Yacht Club (BAYC)Twitter üzerinden ilgi çeken bir duyuru yayınladı. BAYC, 2022’nin ilk çeyreğinde kendi token’ını piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu.

BAYC Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bir ERC-20 token’ı başlatmak oldukça kolay; sadece dakikalar sürüyor. Yasal olarak uyumlu bir token oluşturmak ve onu sorumlu, sürdürülebilir bir şekilde kurmak ise çok daha karmaşık.” 

Bored Ape Yacht Club scaled 1

Bored Ape Yacht Club Kendi Token’ını Piyasaya Sürüyor

BAYC, token’ları sahiplerine Airdrop edilen ilk büyük ölçekli NFT projelerinden biri olacak. Rastgele macera teçhizatından oluşan bir NFT projesi olan Loot Project, Loot Project NFT sahiplerine Airdrop olarak bırakılan bir Ethereum token’ı olan token Adventure Gold’a (AGLD) sahipti.  

BAYC tokeni ile ilgili ayrıntılar henüz şekillenmese de, BAYC ekibi, Loot’ta olduğu gibi token ekosistemini token piyasaya sürüldükten sonra değil, önce inşa edecek gibi görünüyor.

Token’ın çıkmasından daha önemli olan şey token’ın arkasındaki fikir ve projenin önemlidir. Bu konuda BAYC, bu durumu fark etmiş olacak ki planlarını önceden duyuruyor. Ek olarak ERC-20 üzerinden çıkması oldukça muhtemel olan kripto para, iyi bir temel oluşturulmadan yayınlanmayacak gibi duruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Phavercoin (SOCIAL): Web3 sosyal medya dünyasında yeni bir devrim

Phavercoin (SOCIAL), merkeziyetsiz bir sosyal medya platformu olan Phaver’ın temel kripto para birimi olarak dikkat çekiyor. Phaver, kullanıcıların sosyal etkileşimler üzerinden ödüller kazandığı bir ekosistem sunarak, Web3 dünyasında sosyal medya deneyimini tamamen yeni bir boyuta taşıyor. Phavercoin, içerik paylaşımı, beğenme ve yorum yapma gibi aktivitelerde kullanıcılara ödül imkanı sağlayarak, Web3 kullanıcıları için teşvik edici bir ...

Bağlantıyı kopyala