bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

Bored Ape Yacht Club, 2022’de Kendi Token’ını Çıkaracak

chayka boredapeclub

10.000 adet NFT’lik koleksiyona sahip Bored Ape Yacht Club (BAYC)Twitter üzerinden ilgi çeken bir duyuru yayınladı. BAYC, 2022’nin ilk çeyreğinde kendi token’ını piyasaya sürmeyi planladığını duyurdu.

BAYC Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bir ERC-20 token’ı başlatmak oldukça kolay; sadece dakikalar sürüyor. Yasal olarak uyumlu bir token oluşturmak ve onu sorumlu, sürdürülebilir bir şekilde kurmak ise çok daha karmaşık.” 

Bored Ape Yacht Club scaled 1

Bored Ape Yacht Club Kendi Token’ını Piyasaya Sürüyor

BAYC, token’ları sahiplerine Airdrop edilen ilk büyük ölçekli NFT projelerinden biri olacak. Rastgele macera teçhizatından oluşan bir NFT projesi olan Loot Project, Loot Project NFT sahiplerine Airdrop olarak bırakılan bir Ethereum token’ı olan token Adventure Gold’a (AGLD) sahipti.  

BAYC tokeni ile ilgili ayrıntılar henüz şekillenmese de, BAYC ekibi, Loot’ta olduğu gibi token ekosistemini token piyasaya sürüldükten sonra değil, önce inşa edecek gibi görünüyor.

Token’ın çıkmasından daha önemli olan şey token’ın arkasındaki fikir ve projenin önemlidir. Bu konuda BAYC, bu durumu fark etmiş olacak ki planlarını önceden duyuruyor. Ek olarak ERC-20 üzerinden çıkması oldukça muhtemel olan kripto para, iyi bir temel oluşturulmadan yayınlanmayacak gibi duruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala