bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,140.92 1.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.96 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 594.45 2.30%
solana
Solana (SOL) $ 136.56 4.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517239 2.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457938 2.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145754 3.07%

Bloomberg analisti spot Ethereum ETF’leri için konuştu

Ethereum ETF

Bloomberg Intelligence ETF analisti James Seyffart, geçtiğimiz gün X platformundan yaptığı bir paylaşımda spot Ethereum ETF’lerine değindi. Seyffart, beklentileri suya düşürdü.

Kripto para piyasası, boğa döngüsünde gerçekleşebilecek konu başlıklarına odaklanmış durumda. Piyasanın gidişatını doğrudan etkileyecek olaylar zincirini yorumlayan yatırımcılar, önümüzdeki günlerde boğa koşusunun kaldığı yerden devam edeceğine inanıyor.

Özellikle Bitcoin halving’i, gündemi bir hayli meşgul ediyor. Halving’in boğa döngüsünü şiddetlendirmesi bekleniyor. Diğer bir süreç ise Ether tarafında gerçekleşiyor. Spot Ethereum ETF’lerin onaylanıp onaylanmayacağı merak konusu haline geldi.

Bloomberg Intelligence ETF analisti James Seyffart, spot Ethereum ETF’leri hakkında konuştu. Analiste göre, spot ETH ETF’lerinde neler olacak?

Spot Ethereum ETF için işler zorlaştı

Bloomberg ETF analisti James Seyffart, spot Ethereum ETF’lerin Mayıs ayında onaylanmayacağını iddia etti. Analist, ABD’nin düzenleyici kurumu olan SEC ve spot ETH ETF başvurusunda bulunan şirketlere değindi.

Spot Bitcoin ETF sürecinde yaptığı sosyal medya paylaşımları ile yoğun ilgi gören Seyffart, gözünü spot Ethereum ETF’lerine dikti. Bloomberg analisti, spot ETF’lerinin Mayıs ayında onaylanmayacağını aktardı.

James Seyffart Ethereum ETH

Bloomberg analisti, ETF’lerin onaylanmayacağın yönelik beklentisini ABD’li düzenleyici kurum SEC’ye bağladı. Seyffart, SEC’nin potansiyel bir spot ETF ihraç edecek şirketler ile ilgilenmediğini dile getirdi. Ünlü analist, BTC ETF’lerindeki havanın ETH tarafında oluşmadığının altını çizdi.

Seyffart’a göre, spot Ethereum ETF’lerinin Mayıs ayında onaylanma olasılığı oldukça düşük seviyede. Bu da ABD’li SEC’nin potaniyel iletişim eksikliklerine bağlandı.

SEC’nin ihraççı şirketler ile etkileşim kurmamasına tepki gösteren Seyffart, “Artık bu turun 23 Mayıs’ta nihai olarak reddedileceğine inanıyoruz.” yorumunda bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala