bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,612.04 0.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,307.18 1.82%
bnb
BNB (BNB) $ 604.91 1.62%
solana
Solana (SOL) $ 140.99 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517512 0.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467816 0.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14937 1.29%

Blokzincir veri takipçisi Etherscan, rakibi Solscan’i satın aldı

etherscan nedir

Ethereum geliştiricileri ve yatırımcıların sıklıkla kullandığı blokzincir veri takipçisi Etherscan, en büyük rakip ekosisteme karşı önemli bir hamle yaptı. Etherscan bugün yaptığı açıklamada Solana ağı kapsamında benzer işleve sahip olan Solscan’i satın aldığını duyurdu.

Resmi internet sitesi üzerinden basın bülteni paylaşan yetkililer iki platformun birleşeceğini belirtirken Etherscan ve Solscan’in yararlı özelliklerini bir araya getirmek istediklerinin altını çizdi. Etherscan kurucusu Matthew Tan, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Solscan ekibi ayrıntılı analiz ve içgörüler paylaşarak uzmanlıklarını yıllardır ortaya koyuyor. Blokzincir verilerini daha erişilebilir ve kullanıcı dostu hale getirme konusundai uzmanlıkları Etherscan vizyonuyla büyük ölçüde uyum sağlıyor.”

Etherscan’in paylaştığı bilgilere göre 2021’de faaliyete başlayan Solscan aylık üç milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala