bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Bloktopia Nedir?

bloktopia nedir

Bloktopia, eğlenceli ve eğitici merkez olmayı amaçlayan bir metaverse projesidir. BLOK Coin ise, platformun yerel token’ıdır.

Bloktopia Nedir?

21 milyon Bitcoin için tasarlanan 21 seviyeden oluşan Bloktopia, metaverse üzerine inşa edilmek istenen sanal bir gökdelendir. Polygon ağı tarafından desteklenen Bloktopia, geleceğin gezegeni olarak nitelendirilen metaverse projesidir. Metaverse, sanal ortamlardan oluşan, tüm dijital ortamların birleştiği sanal bir evren olarak ifade edilmektedir. Metaverse ile gerçek dünyada yapılan hemen hemen birçok şey sanal ortamda gerçekleştirilebilecektir.

Gelişmekte olan metaverse, kullanıcıların avatarlar oluşturmasına olanak tanıyan, ödeme aracı olarak kripto paraların kullanıldığı bir sanal evrendir. Bloktopia, metaverse de bulunan bir gökdelen olarak tanımlanmaktadır. Bloktopia, projelerin, borsaların veya kripto markalarının içeriklerini ve önemli mesajlarını sergilediği, diğer faaliyet ve iş türlerinin yanında mağazaların bulunduğu bir alışveriş merkezi gibi düşünülebilir. Polygon ağı tarafından desteklenen Bloktopia, Sony Playstation VR’nin kurucuları tarafından platformlar arası bir oyun motoru olan Unity üzerine kurulmuştur. Bloktopia, dünyanın en gelişmiş gerçek zamanlı 3D oluşturma Motorunu kullanmaktadır. Bu teknoloji ile, çarpıcı görselleştirmeler ve kullanıcı deneyimi oluşturmayı amaçlamaktadır.

bloktopia BLOK

BLOK Coin Nedir?

Bloktopia’nın yerel token’ı BLOK Coin’dir. BLOK Coin sahiplerine, Bloktopyalılar adı verilmektedir. Bloktopyalılar; gayrimenkul sahipliği, reklam geliri, oyun oynama, ağ kurma ve çok daha fazlasıyla gelir elde edebilmektedir. Ayrıca BLOK Coin sahibi kullanıcılar, yönetişime katılabilmekte ve farklı platformlarda kazanç fırsatları elde edebilmektedir. Bu fırsatlara, özel etkinliklere erişim, ön satışlara katılma ve stake etme gibi örnekler verilebilir. BLOK coin’ler, Bloktopyalıların, Reblok ve Adblok’un sahipliğini temsil eden NFT’leri satın almalarını sağlamaktadır.

Coin sahibi Bloktopyalılar, hem merkezi olmayan hem de merkezileştirilmiş borsalar aracılığıyla BLOK alıp satabilme imkanına da sahiptir. Ayrıca, Bloktopia’nın geniş kullanıcı tabanı, bir NFT mekanizması aracılığıyla gelir yaratmada paylaşma fırsatı sağlayan reklam ve sponsorluk yoluyla para kazanmaya izin vermektedir. Ayrıca, BLOK Coin sahiplerinin metaverse evreninde özel cüzdanları bulunmaktadır. Bloktopia’nın kendine has özel kripto cüzdan uygulaması Bloktopia Wallet’dır.

Bloktopyalılar, Bloktopia evreninde iki faktörlü doğrulama özelliğine sahip Bloktopia Wallet oluşturabilecektir. BLOK Coin’lerin saklanmasında kullanılacak cüzdan aynı zamanda birden fazla blokzincirini de destekleyecektir. Bloktopyalılardan, Bloktopia Wallet oluşturduklarında ilk girişlerinde kişiye özel bir avatar oluşturulması istenecektir. Bu özel avatarlar oluşturulduktan sonra, bilgiler Bloktopia hesabına işlenecektir. Oluşturulan avatarlar, birçok özellik ile geliştirilebilir ve özelleştirilebilir hale gelecektir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala