bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

Blockchain Şirketi Lukka, 1.3 Milyar Dolar Değere Ulaştı

blockchain sirketi lukka 1 3 milyar dolar degere ulasti

Kripto dünyası son dönemde yatırımcıların odağı olmuş durumda. Özellikle Blockchain, Metaverse ve NFT alanında yapılan yatırımlar son dönemde milyar dolar seviyelerinde seyrediyor. Son olarak Blockchain yazılımı şirketi Lukka da E serisi finansmanda 110 milyon dolarlık yatırım ile turunu kapattı ve 1.3 milyar doların üzerine değere ulaştı.

Tur, küresel alternatif varlık yöneticisi Marshall Wace tarafından yönetildi. Fonlar, Lukka’nın küresel genişleme stratejisini hızlandırmaya gönelik operasyonları için kullanılacak.

blockchain sirketi lukka 1 3 milyar dolar degere ulasti

Blokchain Şirketi Lukka, Fon ile Küresel Piyasalara Açılacak

2014 yılında kurulan New York merkezli Blockchain şirketi Lukka, işletmelerin varlık veri yönetimi ve kripto işlemleri dahil olmak üzere kripto varlıklarıyla etkileşime girmesine yardımcı oluyor. Şirket, kurumsal düzeyde kripto varlık verileri ve yazılım çözümleri sunmayı hedefliyor.

Müşteri tabanı olarak kripto varlık borsalarından kurumsal ticaret masalarına kadar geniş bir skalaya hitap eden şirket, EBM ve muhasebe firmalarını da hedefliyor.

Marshall Wace Yöneticisi Steven Binetter, konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Lukka’nın kapsamlı raporlama, analitik yazılım ve veri çözümleri paketi, müşterilerin hızla gelişen bir dizi kritik ihtiyaçları karşılamasını sağlıyor. Kripto varlık ve Blockchain‘in küresel ticareti yeniden tanımlarken, Lukka bu geleceğin altyapısını inşa etmeyi hedefliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala