bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,879.12 4.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.98 4.61%
bnb
BNB (BNB) $ 556.89 3.97%
solana
Solana (SOL) $ 142.79 8.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506073 6.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477857 9.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155626 8.47%

Blockchain Şirketi Aptos Labs, Google Cloud ile Ortaklık Kurdu

Blockchain Şirketi Aptos Labs Google Cloud ile Ortaklik Kurdu

Küresel olarak Blockchain şirketleri tüm hızıyla gelişimini sürdürürken önemi ortaklıklar yapılmaya devam ediliyor. Son olarak Blockchain girişimi Aptos Labs, şirketlerin ve geliştiricilerin kendi ağlarında daha kolay kurulum yapmalarını sağlayacak bir hamleyle Google Cloud ile ortaklık kurdu. 

Blockchain Şirketi Aptos Labs, Google Cloud ile Ortaklık Kurdu

Google Cloud Aptos’un ilk Bulut Ortağı Oldu

Blockchain odaklı yeni bir girişim olan Aptos Labs, inşaatçılar için ölçeklenebilir, güvenli ve sürdürülebilir altyapı sağlamayı planlıyor. Layer-1 projesi, eski Meta çalışanları tarafından kurulmuş büyük bir teknoloji geçmişine sahip. Proje ilk olarak Daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabilecek bir Blockchain oluşturma hedefiyle başlatıldı. 

Şirketin teknolojisi ise şirketin kurucularının Meta’da (eski Facebook) üzerinde çalıştığı Diem ağına dayanmakta. Şirket ayrıca Mart ayında “halka açık Devnet” in lansmanını duyurdu.

Google Cloud işbirliği sayesinde herkes Aptos ağındaki bir düğümü 15 dakikadan daha kısa bir sürede çalıştırabilir, bunun geliştiricilerin donanım gereksinimleri olmadan oluşturmalarını sağlama yolunda bir adım olduğunu da sözlerine ekledi. 

Son olarak Aptos Labs’in kısa bir süre önce 200 milyon dolarlık bir tohum finansman turunu başarıyla tamamladığını da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala