bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,313.23 0.61%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,147.16 0.38%
bnb
BNB (BNB) $ 613.82 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.02 4.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523022 1.35%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468374 2.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149822 1.92%

Blockchain Güvenlik Firmasına 90 Milyon Dolarlık Yatırım

blockchain guvenlik firmasina 90 milyon dolarlik yatirim

Kripto para ve Blockchain’e yatırımlar artarak devam ediyor. Kripto dünyası için oldukça önemli olan bu yatırımlar endüstrinin daha hızlı gelişmesini sağlıyor. Bu kez Miami merkezli bir Blockchain güvenlik şirketi Halborn, A serisi finansman turunda 90 milyon dolar topladı.

Blockchain Güvenlik Şirketi Halborn’e Dev Yatırım

Bloomberg’e göre, Miami merkezli bir Blockchain güvenlik şirketi olan Halborn, A serisi finansman turunda 90 milyon dolar topladı.

blockchain guvenlik firmasina 90 milyon dolarlik yatirim

Tur özel sermaye şirketi Summit Partners tarafından yönetildi. Tura Castle Island Ventures, Digital Currency Group ve Brevan Howard katılı. Turun değeri açıklanmadı.

Summit Partner’ın genel müdürü Matthew Hamilton, Bloomberg ile yaptığı röportajda, kripto endüstrisinin yeni bir sektör olduğunu ve güvenlik hizmetlerine olan talebin zamanla artacağını söyledi.

FBI, Aralık ayının sonundan bu yana kriptoyla ilgili siber suçlarda 244 kişinin yaklaşık 42.7 milyon dolarlık zarar ettiğini açıkladı. Halborn, hack riskini azaltmayı ve önlemeyi amaçlıyor.

2019 yılında kurulan Halborn, Coinbase ve Solana gibi şirketlerle de çalışan 50’nin üzerinde bir kadroya sahip. Şirket, kriptoyu nasıl kullanacakları konusunda eğitmek için Amazon ve Nike gibi markalarla da çalışıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala