bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,848.71 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,536.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 610.11 3.61%
solana
Solana (SOL) $ 184.75 1.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613838 1.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639776 1.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211598 4.94%

BlackRock CEO’su: Bitcoin Küresel Bir Piyasa Varlığına Dönüşebilir

black rock ceo su bitcoin kuresel bir piyasa varligina donusebilir

Dünyanın en büyük varlık yönetimi firmalarından Black Rock’ın CEO’su Larry Fink, Bitcoin hakkında olumlu düşünüyor.

Fink’e göre Bitcoin, birçok insanın dikkatini çekiyor ve kripto para piyasası ise hala diğerlerine kıyasla nispeten küçük durumda. Fink ayrıca, kripto para adlı bu yeni varlık sınıfının küresel çapta işlem gören bir piyasa varlığına dönüşebileceğini düşünüyor. 

Bu açıklamaları ile Larry Fink de geleneksel finans sektöründe Bitcoin hakkında olumlu düşünen isimler arasına katıldı. Daha önce milyarder hedge fonu yöneticileri Stanley Druckenmiller ve Paul Tudor Jones II de Bitcoin hakkındaki olumlu görüşlerini paylaşmıştı.

Fikrini Değiştirdi

Aslında Fink, daha önce Bitcoin hakkında olumsuz bir takım yorumlar yapmıştı. Bitcoin’in yasal olmadığını ve Bitcoin’e olan talebin yalnızca kara para aklamaya olan ilgiyi gösterdiğini iddia etmişti. CEO, şimdi ise Bitcoin’in küresel bir piyasa varlığına dönüşebileceği açıklamaları ile yeniden gündemde. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala