BlackRock CEO’su: Bitcoin Küresel Bir Piyasa Varlığına Dönüşebilir

önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük varlık yönetimi firmalarından Black Rock’ın CEO’su Larry Fink, Bitcoin hakkında olumlu düşünüyor.

Fink’e göre Bitcoin, birçok insanın dikkatini çekiyor ve kripto para piyasası ise hala diğerlerine kıyasla nispeten küçük durumda. Fink ayrıca, kripto para adlı bu yeni varlık sınıfının küresel çapta işlem gören bir piyasa varlığına dönüşebileceğini düşünüyor. 

Bu açıklamaları ile Larry Fink de geleneksel finans sektöründe Bitcoin hakkında olumlu düşünen isimler arasına katıldı. Daha önce milyarder hedge fonu yöneticileri Stanley Druckenmiller ve Paul Tudor Jones II de Bitcoin hakkındaki olumlu görüşlerini paylaşmıştı.

Fikrini Değiştirdi

Aslında Fink, daha önce Bitcoin hakkında olumsuz bir takım yorumlar yapmıştı. Bitcoin’in yasal olmadığını ve Bitcoin’e olan talebin yalnızca kara para aklamaya olan ilgiyi gösterdiğini iddia etmişti. CEO, şimdi ise Bitcoin’in küresel bir piyasa varlığına dönüşebileceği açıklamaları ile yeniden gündemde. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

512x512

Yazar: BTCHaber

ETF listelemelerinde sıra Ripple’da mı?

Amerika Birleşik Devletleri’nde kripto para bazlı borsa yatırım fonlarının (ETF) işlem görmeye başlaması, yatırımcıların dijital varlık ürünlerine olan ilgisini artırdı. CME Group’un üst düzey yöneticisi Tim McCourt, XRP için bir ETF’nin mümkün olduğuna dair umutların arttığını dile getirdi. Ripple Swell 2024 etkinliğinde yaptığı açıklamalarda McCourt, “XRP için bir referans oranımız ve anlık bir endeksimiz var. ...

Bağlantıyı kopyala