bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,824.90 0.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,075.10 1.25%
bnb
BNB (BNB) $ 576.14 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 170.98 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.5117 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467408 3.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150199 1.63%

BitPay, Cüzdan Uygulamasında İşlem Ücretlerini Sıfıra İndirdi

bitpay cuzdan uygulamasinda islem ucretlerini sifira indirdi

Blockchain ödeme teknolojisinde dünya lideri olan BitPay, müşterilerine kısa süreliğine, sıfır ücretle kripto satın almalarını sağlamak için Simplex ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

BitPay’ın Sıfır İşlem Ücreti Sınırlı Süre için Geçerli Olacak

BitPay tarafından yayınlanan duyuruya göre; Atlanta merkezli şirket ABD içinde bulunan müşterilere yönelik cüzdan uygulaması üzerinden “feeless” kripto alımlarını sağlamak için Simplex ile ortak oldu. Ayrıca belirtmek gerekirse; BitPay Cüzdan kullanıcıları, Apple Pay, Google Pay ve BitPay’in banka kartı yardımıyla, dijital para birimi satın alabilirler.  

bitpay cuzdan uygulamasinda islem ucretlerini sifira indirdi 2

Simplex CEO’su Nimrod Lehavi, ortaklık ile ilgili olarak özellikle kripto konusunda yeni olan kişilerin herhangi bir ücret ödemeden, piyasaya girmelerine izin vererek giriş engelini azaltacağını söylüyor:

BitPay ile çalışarak bu ücretleri kullanıcılar için salıyoruz, böylece herkes, her yerde kripto alanına girme fırsatına sahip olur. Simplex ve BitPay birlikte tüketicilerin kripto alanına girmesini mümkün kılıyor.

Bunun yanında promosyon ortaklığı yalnızca sınırlı bir süre için geçerli olacak. Ayrıca BitPay, kripto satın almaya ve harcamaya izin vermenin yanı sıra hediye kartlarını da destekliyor.   

Hatırlatmak gerekirse BitPay’in desteklenen kripto para birimleri arasında; Shiba Inu (SHIB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) bulunuyor. Bunun yanında şirket, yoğun talep nedeniyle bu ayın başlarında Shiba Inu’yu listelemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala