bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Bitget Nedir? Özellikleri Nelerdir?

bitget nedir

Bitget, Singapur’da bulunan bir kripto para borsasıdır. Yatırımcılar tarafından kullanılan kripto para borsalarından, Bitget Nedir? Ne işe yarar? Merak edilen soruların yanıtları…

Bitget Nedir? Ne İşe Yarar?

Bitget, Amerika, Kanada ve Avustralya gibi ülkelerde lisanslı olarak işlem gören bir kripto para borsasıdır. Bitget, ABD, Kanada, Avustralya ve Singapur’dan lisans almıştır, söz konusu ülkelerdeki yatırımcıların yasal olarak ticaret yapmasına izin verildiği anlamına gelmektedir. Singapur merkezli borsanın CEO’su Sandra Lou ve Baş Satış Sorumlusu Intae Song’dur. Bitget, spotta ya da vadeli işlem piyasalarında alınıp satılabilen birçok kripto para birimini listelemektedir.

Ayrıca alım satım için herhangi bir depozito ücreti yoktur. Kullanıcılar için masaüstü ve mobil cihazlardan erişimi kolay bir uygulamadır. Birçok ülkede sponsorluk anlaşmaları yapan Bitget, Türkiye’de de Galatasaray Spor Kulübü ile anlaşma sağlamıştır. 2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı bulunan Bitget, Ocak 2022’de tüm zamanların en yüksek işlem hacmine ulaşmıştır. Yatırımcılarına hem spot hem de türev alım satım işlemleri için düşük ücretler sunmaktadır.

Bitget mobil uygulaması, hem iOS hem de Android kullanıcıları tarafından kullanılabilmektedir. Bitget, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli yatırımcılar için uygundur. BitGet’in kendi ticaret platformu vardır. Kullanıcılar hem web hem de mobil uygulama aracılığıyla ticaret yapabilmektedir. Gerçek bir HTTPS bağlantısına sahip olan Bitget, kullanıcılar ve web sitesi arasındaki tüm bilgi ve iletişimlerin güvende olduğu bir platform olduğunu belirtmektedir. Site tarafından oluşturulan yoğun trafik, Bitget’i en iyi bilinen kripto borsalarından biri haline getirmiştir.

bitget nedir ozellikleri

Bitget Borsası’nın Özellikleri

Kripto para borsası Bitget, 7/24 müşteri desteği ile yatırımcıların ulaşabileceği bir platformdur ve güvenliğe oldukça önem vermektedir. Bitget, kapsamlı kimlik doğrulaması ile, platformdaki tüm kullanıcıların hesaplarını dolandırıcılık risklerinden korumayı amaçlamaktadır. Kimlik doğrulama işlemleri oldukça kolaydır, kullanıcının kimliğini doğrulaması için hesabına gönderilen doğrulama kodunu onaylaması ve ardından kimlik bilgilerini girerek doğrulaması yeterlidir. Ayrıca, kullanıcılarını dolandırıcılık faaliyetlerine karşı korumak amacıyla 200 milyon dolarlık bir koruma fonuna sahiptir.

Platform, işlem hacmi bakımından mevcut durumda ilk üç kripto para borsası arasında yer almaktadır. Vadeli işlem satışlarında uzmanlaşmış ve başarılı olmuştur. Dünyanın dört bir yanından, 3 milyondan fazla kişi Bitget’te işlem yapmaktadır. Birçok kripto para birimini listelemekte ve 70’den fazla işlem çiftine sahiptir. Ayrıca Bitget, en düşük işlem ücretlerini sağlamakta ve kripto para satın alımlarında herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Copy Trade özelliği, vadeli işlemlere yeni başlayanlar için deneyimli traderları takip ederek tek tıkla pozisyon açmak için yaratılmıştır. Yeni başlayanlar zahmetsizce pasif gelir elde edebilmektedir. Yatırımcılar, Bitget platformunda hesabına farklı şekillerde para yatırabilmektedir. Fiat para birimleri ile kripto para satın alınabilir ya da farklı bir kripto para cüzdanından Bitget cüzdanındaki varlıkları transfer edebilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken nokta, protokolün doğru seçilmesidir. Yanlış protokol seçimi varlıkların kaybolmasına neden olabilmektedir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala