bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Bitget, Kripto Kışına Rağmen Global İşgücünü İkiye Katlayacak (Sponsorlu)

Bitget Kripto Kişina Rağmen Global İşgücünü İkiye Katlayacak Sponsorlu

Lider global dijital varlık ticaret platformu – Bitget, mevcut piyasa düşüşüne rağmen önümüzdeki altı ay içinde işgücünü ikiye katlayarak 1.000 çalışan sayısına ulaşacak. 2022’nin ikinci çeyreğinin başından bu yana, genel kripto piyasası, devam eden birçok proje ve girişimi kısa kesen bir düşüş eğiliminde. Piyasanın oynaklığının ortasında, olumsuz piyasa hissiyatı, çeşitli global kripto operatörlerinde, hızla değişen ekonomik koşulların yanı sıra aşırı işe alım ve kaynakların yanlış yerleştirilmesiyle teşvik edilen personel sayısında düşüşlere yol açtı.

Lider global kripto borsası Bitget muazzam bir büyüme yaşıyor ve belirsiz piyasa koşullarına rağmen güçlü ve tekrarlayan nakit akışı üretiyor. Bu tür piyasa duyarlılıkları, platformu tekliflerini geliştirmekten ve kullanıcıların hızla artan ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlamaktan alıkoymadı. 2021’in başında 150 kişilik küçük bir ekibe sahip olan Bitget, o zamandan beri 2022’nin ortalarında üç kat artış elde etti. Gelişen bir büyümeyi karşılayan Bitget, yeni gelişmelerin önünü açmak için işe alım planını hızlandıracak.

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, son durum hakkında yorumda bulundu: “Dünya çapında 50’den fazla ülkedeki varlığıyla Bitget, eşi görülmemiş bir hızla büyüyor. Bu yılın başlarında, türev işlem hacmimizin Mart 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8.69 milyar $’a ulaştığını duyurmuştuk. Son 12 ayda işlem hacmimiz 10 kattan fazla arttı, kayda değer bir başarı elde edildi, ayrıca kullanıcı tabanımız da önemli ölçüde büyüyerek dünya çapında iki milyon kullanıcıya ulaştı.”

“Tabii ki, hızla büyüyen pazar ihtiyaçlarını karşılamak için ekibimizi genişletmeye de hevesliydik, ancak en başından itibaren daha ihtiyatlı bir yaklaşım benimsemeye karar verdik. Kaynakların nerede gerekli olduğunu anlamak için küresel ve bölgesel ekiplerimizle sık sık toplantılar planlayarak, stratejik işe alımları sistematik ve etkili bir şekilde gerçekleştirebildik. Her bölgedeki operasyonlarımızı sağlamlaştırmak, operasyonları, ürün geliştirmeyi ve müşteri hizmetlerini vb. kapsayan yerelleştirilmiş çalışanları işe almak istiyoruz. Kripto kışına dayanmaya devam ederken, piyasaya yetenekleri çekmek ve temelimizi güçlendirmek, büyümeye öncelik vermek ve piyasa yeniden güçlendiğinde bir sonraki kripto benimseme turunu karşılamaya hazır olmak için mükemmel bir fırsat olacak.”

İleriye dönük olarak Bitget, küresel işgücünü yıl sonuna kadar çoğunlukla ürün geliştirme ve müşteri hizmetleri alanlarında olmak üzere yaklaşık 500 yeni işe eşdeğer olan 1.000’e çıkarmayı hedefliyor. Küresel bir kripto borsası olarak, platformun sorunsuz ve en önemlisi uyumlu, bilgisayar korsanlarına ve virüslere karşı güvenli çalışmasını sağlamak için periyodik güncellemeler için gereklidir. Ayrıca, Bitget’te yol gösterici bir ilke olarak ürün inovasyonu ile, Sosyal Ticaret konsepti – Tek Tıkla Copy Trade altındaki amiral gemisi ürünü ile en anlamlı şekilde kanıtlanmış olan ürün geliştirme ekibi, Bitget’teki tekliflerin genişletilmesini desteklemede çok önemli olacaktır.

Bitget CEO’su Sandra Lou: “Geçen yıl muazzam bir büyüme kaydettik ve Bitget şimdi kısa sürede türev işlemler açısından küresel olarak ilk 5’te yer alıyor. ‘Better Trading, Better Life’ sloganımıza sıkı sıkıya bağlı kalarak, topluluğumuza verdiğimiz sözü tutacağız ve yatırımcılarımıza birinci sınıf bir deneyim sunmaya çalışırken gelişmelerimizin endüstri standartlarına uygun olmasını sağlayacağız. Büyüyen pazar ihtiyaçlarını karşılayabilmemiz ve bir sonraki boğa piyasasına hazırlanabilmemiz için iş gücümüzü güçlendirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. Şu anda dünya çapında 50’den fazla ülkede iki milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget, 20’den fazla ülkeye yayılan 500 kişilik bir iş gücüyle 2021’de merkezi olmayan finansı teşvik etme misyonunu hızlandırdı.

Bitget’in Haziran 2019’da kripto türevleri pazarındaki resmi lansmanından bu yana, platform artık dünyanın en büyük kripto copy trade ve türev borsalarından biri haline geldi ve hacme göre türev işlemler için CoinMarketCap ve CoinGecko tarafından global olarak ilk beşte yer alıyor. Bitget’in amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade, dünya çapında kripto türevleri traderları için deneyime yenilik getiren 20.000’den fazla copy traderı kendine çekti.

‘Better Trading, Better Life’, felsefesine sıkı sıkıya bağlı kalarak, Bitget, Web2 ve Web3’ü aşan, CeFi ve DeFi’yi birbirine bağlayan ve geniş bir köprü ile sonuçlanan portal olmayı hedefleyerek, global olarak kullanıcılara kapsamlı ve geniş kripto ağına güvenli ticaret çözümleri sağlamayı taahhüt eder. Eylül 2021’de Bitget, dünyaca ünlü futbol takımı Juventus’un ilk forma partneri ve kısa süre sonra PGL Major’ün resmi espor kripto partneri olarak sponsorluğunu duyurdu. Önde gelen espor organizasyonu Team Spirit ve Türkiye’nin önde gelen ve köklü futbol kulübü Galatasaray ile ortaklıklar da 2022’nin başlarında duyuruldu.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin:

Resmi website: Bitget.com

Telegram: https://t.me/bitgetturkiye

Twitter: https://twitter.com/bitgetturkey

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bitget-global/

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala