bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,163.92 0.13%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.24 0.29%
bnb
BNB (BNB) $ 586.95 0.43%
solana
Solana (SOL) $ 151.16 0.76%
xrp
XRP (XRP) $ 0.536907 1.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447546 2.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153602 1.75%

Bitfinex’ten sekiz altcoin hakkında delist kararı

bitfinex

Bitfinex kapsamlı bir incelemenin ardından sekiz altcoini listeden çıkaracak.

Kripto para borsası Bitfinex, kullanıcı işlem deneyimini iyileştirmek için devam eden bir çaba neticesinde, sekiz altcoini listeden çıkarma kararını açıkladı. Söz konusu altcoinler BTSE, CLO, DGB, MOB, ONE, PLANETS, RBTC ve LAI olarak belirlendi.

Bu altcoinler için para yatırma ve alım satım işlemlerinin durdurulması 9 Kasım 2023 tarihinden itibaren başlayacak. Bu tarihten sonra, iptal edilmeyen tüm açık emirler platform tarafından otomatik olarak sonlandırılacak. Alım satımın askıya alınmasına rağmen, kullanıcılar 2 Ocak 2024 tarihine kadar token çekme işlemlerini başlatma fırsatına sahip olacak.

Yaklaşan değişikliklerle ilgili olası komplikasyonları önlemek için Bitfinex, kullanıcıların bu tokenleri mümkün olduğunca erken çekmelerini şiddetle tavsiye etti. Bu hamle, borsanın kullanıcıları için sağlam ve verimli bir ticaret ortamını sürdürme taahhüdünün bir parçası olarak değerlendirildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala