bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,933.20 1.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,254.95 0.31%
bnb
BNB (BNB) $ 583.73 0.71%
solana
Solana (SOL) $ 184.03 3.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.598121 1.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.415433 1.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133873 3.61%

Bitcoin maksimalisti Ether’i hedef aldı: Sıfıra düşecek

bitcoin maksimalisti ether yorumu

Sık sık altcoin’leri kötüleyen Max Keiser, geçtiğimiz gün tekrar sahneye çıktı. Bitcoin maksimalisti, Ether’in (ETH) Bitcoin karşısında sıfıra doğru ilerlediğini söyledi.

X platformunda 500 binin üzerinde takipçisi bulunan Keiser, geçtiğimiz gün Ether hakkında çarpıcı bir yorum yaptı. Keiser, ETH‘nin merkeziyetsiz olduğunu ve BTC gibi bir emtia olmadığını aktardı.

keizer bitcoin kripto altcoin

Keiser, Ether’in emtia olmadığını savundu

Max Keiser, spot Ethereum ETF’lerin onaylanmasına rağmen ETH’nin emtia olmadığını aktardı. Bitcoin savunucusu ve Wall Street’in ünlü trader’ı, XRP, ADA ve SOL için de benzer eleştirilerde bulunmuştu.

Keiser, genel olarak, altcoin’lerin Bitcoin karşısında başarısız olacağını ve yok olmaya mahkum olduğunu söylüyor. Ünlü isim, her ne kadar Bitcoin savunucusu olsa da Bitcoin maksimalistleri tarafından da eleştiriliyor.

Zerohedge isimli X kullanıcısının paylaşımına yanıt veren Keiser, Ether’in neden başarısız olduğunu sıraladı. Trader, ETH’nin Proof of Work (PoW) olmamasının da önemli bir kriter olduğunu dile getirdi. Bilindiği üzere BTC, PoW konsensüsü ile işlem görüyor.

Keiser, Ether’in El Salvador’da kayıt dışı menkul kıymet olarak sınıflandırılmasına da dikkat çekti.

Trader, tüm bu özelliklerden dolayı ETH’nin BTC’ye rakip olamayacağını ve eninde sonunda yok olup gideceğini düşünüyor. Kripto yatırımcıları ise Keiser’e katılmıyor. Golden Record isimli bir X kullanıcısı, Keiser’e gerçeklikten kopuk cümleler kurduğunu söyledi. Keiser ise “Daha çok ağla, dolandırıcı!” şeklinde cevap verdi.

Bilindiği üzere spot Ethereum ETF başvuruları ABD’li düzenleyici SEC tarafından onaylandı. ETF’lerin önümüzdeki ay işleme başlayacağı düşünülüyor. Sektörün birçok uzmanı, Keiser’in aksine ETH’nin ise tıpkı BTC gibi bir emtia olduğu belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala