bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,261.22 3.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.01 2.88%
bnb
BNB (BNB) $ 605.65 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 145.87 6.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525988 3.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47306 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150481 7.66%

Bitcoin Madencilik Şirketi Stronghold Halka Arz Edildi

bitcoin madencilik sirketi stronghold halka arz edildi 2

Stronghold Digital Assets, hisse başına 16 ila 18 dolar arasında beklenen bir fiyatla, A Sınıfı adi hisse senedinden 5.882.352 hissesini Nasdaq’da halka arz etti.

Şirket, halihazırda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) nihai raporunu sunmuş durumda, ancak henüz yürürlüğe girmiş değil. Bitcoin madencisi şirket, ilk olarak Temmuz ayında Nasdaq halka arz için başvuruda bulundu.

Stronghold, A Sınıfı adi hisse senedini Nasdaq Global Market’te “SDIG” kodu altında listelemeyi ve şu anda popüler olan doğrudan listeleme ve SPAC yollarından farklı olarak, gerçek bir halka arz yoluyla halka açılan ilk Kuzey Amerika madencilik şirketi olmayı planlıyor.

bitcoin madencilik sirketi stronghold halka arz edildi

Bitcoin Madencisi Stronghold Halka Arz Oluyor

Stronghold, 5 milyon üzerindeki hisseye ek olarak, sigortacılara, şirketin A Sınıfı adi hisse senetlerinin halka arz fiyatından, yüklenim indirimi ve komisyonları düşüldükten sonra ilave 882.352 adet hisse satın almaları için 30 günlük bir opsiyon vermeyi planlıyor.

Stronghold, Pennsylvania’daki ilk elektrik üretim tesisi ile atık kömürü enerjiye dönüştürerek Bitcoin madenciliği yapan şirket konumunda. Şirket bu şekilde karbon ayak izini azaltmayı hedefleyerek çevre kirliliğini azalmayı planlıyor.

Ağustos ayında Stronghold’un, madencinin kapasitesini iki katına çıkarmak istediğinden ikinci bir elektrik santrali satın aldığını da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala