bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,955.40 3.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.90 1.78%
bnb
BNB (BNB) $ 559.67 2.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 6.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501754 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467846 3.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152779 2.59%

Bitcoin Madencilik Şirketi Compute North, İflas Başvurusunda Bulundu

bitcoin madencilik sirketi compute north iflas basvurusunda bulundua

Kripto para piyasasındaki inişli çıkışlı dönemden en çok etkilenen şirketler arasında Bitcoin (BTC) madencilik şirketleri yer alıyor. Özellikle piyasa koşullarını gerekçe göstererek birçok madencilik şirketi iflas başvurusunda bulundu. Son olarak Bitcoin madenciliği barındırma şirketi Compute North, kripto para sektöründeki olumsuz hava ve artan enerji maliyetleri nedeniyle firma üzerinde artan baskılara bağlı olarak iflas başvurusunda bulundu.

Compute North’dan İflas Başvurusu

Bitcoin madencilik şirketi Compute North, Teksas’ın Güney Bölgesi için ABD İflas Mahkemesi’ne iflas başvurusunda bulundu. Yapılan başvuruya göre şirket alacaklılara geri ödeme yapmak için İflas başvurusunda Compute North’un 200 alacaklıya yaklaşık 500 milyon dolar borcu olduğu belirtilirken, varlıklarının 100 milyon ila 500 milyon dolar arasında olduğu söyleniyor.

Compute North‘un CEO’su Dave Perrill konu hakkında şu şekilde açıklama yaptı:

Compute North’un personeli bugün bize iflas başvurusunun ticari operasyonları kesintiye uğratmaması gerektiği konusunda bilgi verdi. Durumu izlemeye devam ediyoruz ve mevcut olduklarında daha fazla güncelleme sağlayacağız. Şirket, şirkete işlerini istikrara kavuşturma ve müşterilerimize ve ortaklarımıza hizmet vermeye devam etmemizi ve stratejik hedeflerimize ulaşmak için gerekli yatırımları yapmamızı sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala