bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,770.82 1.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,162.93 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 589.48 2.72%
solana
Solana (SOL) $ 133.95 6.48%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514521 1.24%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452647 3.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140418 6.77%

Bitcoin karşıtı isimden ortalığı karıştıran yorum

btc bitcoin

Bitcoin karşıtı Peter Schiff, BTC fiyatının 100.000 dolara ulaşacağına yönelik senaryoları eleştirel tarzıyla çürütmeye çalıştı. Schiff, kripto topluluğunun tepkisini üzerine çekti.

Altın savunucusu ve Bitcoin karşıtı olan Peter Schiff, 16 Nisan tarihinde X üzerinden yaptığı paylaşım ile kripto yatırımcılarının hedefi haline geldi. Schiff, kripto uzmanlarının verdiği fiyat hedeflerini eleştirdi.

Bitcoin karşıtı isim, Bitcoin ETF talebine yönelik senaryoları ve 100.000 dolarlık BTC fiyat hedefini sorguladı. Schiff, paylaştığı veriler ile Bitcoin bağlantılı hisse senetlerindeki düşüşü öne sürdü.

peter schiff

Peter Schiff Bitcoin eleştirisiyle gündemde

Kripto para piyasası, lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) düşüşüyle sallandı. Altcoin‘ler düşüş trendini sürdürürken, birçok yatırımcı boğa piyasasını sorgulamaya başladı.

Kripto piyasasının sancılı geçtiği bugünlerde, BTC karşıtı Peter Schiff tekrar sahneye çıktı. Schiff, mevcut boğa koşusunda BTC fiyatının 100.000 dolara ulaşacağı yönündeki uzman görüşlerini hedef aldı.

Schiff ayrıca spot Bitcoin ETF’lerini ve bu ürünlere yönelik talebi eleştirdi. Altın savunucusu, spot Bitcoin ETF’lerin yarattığı talep ile birlikte BTC‘nin 100.000 dolara ulaşacağı yönündeki görüşlere karşı çıktı.

Schiff, Coinbase, MicroStrategy, Galaxy Digital ve diğer birkaç kripto bağlantılı hisse senedinin düşüş yaşadığını öne sürdü. Boğa koşusunun Bitcoin ile bağlantılı şirketlerin hisse senetlerine pozitif yansımadığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta yaşanan düşüş Bitcoin bağlantılı şirketlerin hisse senetlerini de etkiledi. Birçok hisse yüzde 20 ila 30 arasında değer kaybı yaşadı.

Bitcoin karşıtı isme birçok kripto yatırımcısı yanıt verdi. Bir Bitcoin destekçisi, Schiff’e, MicroStrategy hissesinin yıllık bazda yüzde 300 yükseldiğini iletti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala