Bitcoin için simülasyon teorisi

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Superstate CEO’su Robert Leshner, Bitcoin’in 28 Kasım’da 100.000 dolara ulaşması halinde simülasyon teroisine inanacağını dile getirdi.

Lider kripto Bitcoin, 22 Kasım’da ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 99.588 doların üzerine bir türlü çıkamadı. Bitcoin, son günlerde kâr satışlarıyla karşı karşıya kalsa da 28 Kasım’a 96.000 dolar seviyesinde giriş yaptı.

Bitcoin için 28 Kasım’ın önemine vurgu yapan ilginç bir teori ortaya atıldı. Superstate CEO’su Leshner, söz konusu teori hakkında açıklamalarda bulundu. Teorinin gerçekleşmesi halinde, BTC fiyatı 28 Kasım’da 100.000 dolara ulaşabilir.

Bitcoin 100.000 dolara mı ulaşacak?

Kripto yatırımcıları, Bitcoin’in 100.000 dolara ulaşıp ulaşmayacağını simülasyon teorisine bağlıyor. Teoriye göre, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan BTC, 28 Kasım tarihlerinde önemli dönüm noktalarına ulaştı.

2013’ün 28 Kasım’ında 1.000 doları aşan BTC, 2017’nin 28 Kasım’ında 10.000 dolara ulaştı.

Superstate CEO’su Robert Leshner, simülasyon teorisi hakkında şu ifadeleri kullandı;

“Simülasyon teorisine inanmıyorum ama Bitcoin bugün 100.000 dolara ulaşırsa ikna olurum.”

BTC, haber yazım saati itibarıyla 95.400 dolar seviyelerinde işlem görüyor. BTC’nin 100.000 dolara ulaşabilmesi için yüzde 4,8 oranında yükseliş gerçekleştirmesi gerekiyor. Söz konusu yükselişin, gün içinde gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu.

Tahmin platformu Polymarket’te BTC’nin bu kasım ayında altı haneli rakamlara ulaşma şansı oldukça düşük seviyede. Tahminde bulunan yatırımcılar, söz konusu ihtimalin yüzde 21 olduğunu düşünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Yapay zekâ ve blokzincirin yarattığı çevresel kriz

Yapay zekâ ve blokzincir enerji tüketimiyle çevresel krize yol açıyor. Kriptoda uygulanan manipülasyonun yanı sıra “Evet, lütfen” gibi nazik olduğunu düşündüğümüz ama gereksiz kibar yaklaşımımız bu sorunu derinleştiriyor. Merkeziyetsiz dünyanın geleceği, sürdürülebilir çözümlerle şekillenebilir. Yapay zekâ ve blokzincir teknolojileri modern dünyanın en devrimci araçları olarak selamlanıyor. Ancak bu teknolojilere “evet, lütfen” diyerek sınırsız bir coşkuyla ...

Bağlantıyı kopyala