bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,173.00 1.34%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,119.87 2.89%
bnb
BNB (BNB) $ 580.55 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 174.50 3.85%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525274 1.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483331 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155362 1.36%

Bitcoin ETF ihraççısı Valkyrie, Avrupalı dev firmaya satıldı

Valkyrie spot etf başvurusu

CoinShares, ABD’de spot Bitcoin ETF ihraççılarından Valkyrie Funds LLC’yi stratejik olarak satın aldığını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada “CoinShares’in bu opsiyonu kullanma kararı, Valkyrie’nin spot Bitcoin ETF’i ihracı için SEC onayının doğrudan bir sonucudur.” denilirken hamlenin, “ABD düzenleyici ortamındaki olumlu gelişmeler ve CoinShares’in ABD pazarındaki dijital varlık tekliflerini genişletme stratejisiyle uyumlu” olduğu vurgulandı.

Şirket ayrıca sosyal medya platformu X’te (eski adıyla Twitter) “Bu hamle, yalnızca Avrupa ETP’lerindeki uzun süreli uzmanlığımızı ABD’ye getirme arzumuzu yeniden teyit etmekle kalmıyor, aynı zamanda bizi, düzenlenmiş dijital varlık yatırımları için yenilikçi, ciddi çözümlerle Amerikalı yatırımcıları destekleyecek şekilde konumlandırıyor.” ifadelerini kullandı.

Satın almanın, CoinShares’in mevcut yönetim altındaki varlıklarını yaklaşık 110 milyon dolar artıracağı belirtildi.

CoinShares’in Türk yetkilisinden Bitcoin (BTC) fiyat tahmini

Şirketin Strateji Başkanı Meltem Demirörs, Bitcoin ETF onayı ve yaklaşan halving olayını vurgulayarak “Yıl sonuna kadar altı rakamın üzerine çıkacağımızı düşünüyorum” dedi. İki gün önce İsviçre’de düzenlenen Kripto Finans Konferansı’nda CNBC’ye konuşan Demirörs kritik açıklamalarda bulundu.

SEC’nin X hesabından Salı günü yapılan yanlış gönderiyi konferansta anbean yaşadıklarını anlatan Demirörs, o anları şöyle aktardı:

“Tweet atılır atılmaz lobi bara girdik ve herkes çok mutluydu… Ve beş dakika sonra tüm içecekler sipariş edildikten sonra… Bu kez herkes çok üzgündü”

Demirörs, duygularını “Ama bakın, bence eğer bir senarist olsanız bu sektörün anlatımını yazamazsınız. Bu çılgın! Mantıksız ve çılgın!” sözleriyle ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala