bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,570.96 3.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,013.53 3.33%
bnb
BNB (BNB) $ 564.56 3.13%
solana
Solana (SOL) $ 139.78 7.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52065 2.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461295 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.13391 6.38%

Bitcoin düşmanı Schiff, ilginç bir kıyaslama ile uyardı

schiff bitcoin yorum

Bitcoin (BTC) karşıtlığıyla bilinen Peter Schiff, kripto para piyasasının volatilitesini vurgulayan önemli bir uyarıda bulundu. Bitcoin düşmanı, BTC fiyatının daha fazla düşebileceğine değindi.

Kripto para piyasası, son günlerde hareketli bir dönemden geçiyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, 1 Nisan açılışından bu yana yüzde 7,5’lik düşüşe imza attı. BTC’nin bu düşüş ile birlikte 71.285 dolar seviyesinden 65.980 dolara kadar geriledi. BTC’deki düşüş, altcoin’leri de etkisi altına aldı.

Kripto piyasasının gidişatı hakkında uzmanlardan görüşler gelmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist ve Bitcoin düşmanı Peter Schiff, yine sahneye çıktı. Schiff, yatırımcıları BTC konusunda uyardı.

Peter Schiff bitcoin

Peter Schiff, Bitcoin yatırımcılarını uyardı

Bitcoin (BTC) karşıtı Peter Schiff, piyasanın düşüş yaşamasıyla birlikte X üzerinden ciddi bir uyarıda bulundu. Schiff, BTC’deki düşüşün yalnızca 10 dakikada 3.000 doların üzerinde olmasının altını çizdi. Altın ile kıyaslama yapan Schiff, bu volatilitenin ileride daha fazla düşüşü tetikleyebileceğini aktardı.

Schiff, BTC’deki 3.000 dolarlık volatiliteyi altın fiyatındaki 100 dolarlık bir düşüş ile bir tuttu. Analist ayrıca, altının birkaç dolar yükselmesine de dikkat çekti.

Bitcoin karşıtı isim, BTC’deki düşüşün daha büyük bir şeye dönüşmesiyle birlikte spot ETF yatırımcılarının tehlikeye girebileceğini öne sürdü. Konuyla ilgili görüşünü paylaşan Schiff, “Eğer bu daha büyük bir şeye dönüşürse, ETF yatırımcıları yarın NYSE açılana kadar kapana kısılmış durumda.” yorumunda bulundu.

Ekonomi uzmanının temkinli yaklaşımı, kripto yatırımcılarının son zamanlardaki duruşuyla paralel durumda. Yatırımcılar, halving’e kadar biraz daha düşüşün gelebileceği görüşünde.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala