bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,437.73 1.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,015.87 1.24%
bnb
BNB (BNB) $ 596.59 1.40%
solana
Solana (SOL) $ 150.16 5.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518571 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457707 0.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14992 4.34%

Bitcoin (BTC) için risk uyarısı

btc etf

Bitcoin (BTC) için ters rüzgarlar etkililiğini devam ettirirken uzmanlardan yatırımcılara ve piyasa takipçilerine yeni uyarılar geldi. Son bir haftada dalgalanma içinde yüzde 17’den fazla değer kaybeden BTC’de yeni bir düşüş hareketinin meydana gelebileceği belirtildi.

Coindesk’te yer alan habere göre, CryptoQuant analistleri Bitcoin’de aşağı yönlü risklerin devam ettiğini söyledi. Analistler hacme göre en büyük spot Bitcoin ETF’i olan Grayscale’in Bitcoin Trust ürününden çıkışların aşağı yönlü baskıya katkıda bulunduğunu bildirdi.

BlackRock (BLK), Fidelity ve Bitwise tarafından sağlanan ETF hacim verileri bu hafta başında kümülatif olarak 500 milyon dolar sınırını aştı.

Boğa piyasası içinde miyiz?

CryptoQuant analistleri, “Birkaç onchain ölçüm ve gösterge hâlâ fiyat düzeltmesinin bitmemiş olabileceğini ya da en azından yeni bir rallinin hâlâ olasılıklar arasında olmadığını gösteriyor” dedi.

Analiz raporunda, “Kısa vadeli yatırımcılar ve büyük Bitcoin sahipleri, “riskten uzak” bir tutum alarak hâlâ önemli satışlar yapıyor. Ayrıca, gerçekleşmemiş kâr marjları satıcıların tükendiğini göstermiyor.” ifadeleri dikkat çekti.

Bir başka analist, FxPro’dan Alex Kuptsikevich, yine CoinDesk’e gönderdiği e-postada, gün içindeki yüzde 3,5’luk dalgalanmayı delil göstererek “Son işlem aralığının en yüksek seviyelerine ulaşılması satışı tetikledi. Sıçramalar keskin ve daha az hacimle gerçekleşiyor. Bu uyarıcı bir gözlem ancak kripto para boğa piyasası demek değil.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala