bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,574.57 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,951.97 2.02%
bnb
BNB (BNB) $ 571.67 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 162.35 0.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51658 0.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461198 0.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150541 4.13%

Bitcoin Aktif Cüzdan Sayısında Artış Yaşanıyor

bitcoin aktif cuzdan sayisinda artis yasaniyor

Blockchain veri şirketi Santiment verilerine göre son bir kaç gün içerisinde Bitcoin aktif adres sayısında dikkat çeken bir eğilim görülüyor. Diğer taraftan uzmanlar DAA/fiyat oran göstergelerinin Bitcoin (BTC) yükselişinin tarihsel olarak bu veri ile ilişkili olduğunu belirtiyor.

Bitcoin haberimizin yazım günü itibarıyla 48.562 dolara hızlı bir yükseliş yaşadı. Bu artış sonrası Bitcoin’e pozitif bakan piyasa hissiyat endeksi 28’i gördü ve “aşırı korku”dan “korku” alanına geldi.

Bitcoin Aktif Cüzdan Sayısı Yükseliş Sinyali Veriyor

Yatırımcılar Bitcoin (BTC) için kısa vadeli görünüm konusunda kararsız kaldıklarından, karışık sinyaller Bitcoin piyasasına etki etmeye devam ediyor. Yatırımcılar, bir sonraki giriş noktalarını planlamadan önce her iki yönde de önemli bir hareket bekliyor gibi görünüyor.

Diğer taraftan Glassnode verilerine baktığımızda, yılın son günlerinde Bitcoin’in merkezi borsalarda düşük hacimli ticaret yaşadığını görüyoruz.

Son olarak NetFlow’u incelediğimizde Bitcoinin son 24 saatte -658,3 milyon dolarlık negatif bir NetFlow gözlemliyoruz. NetFlow negatif olduğunda, çıkışların girişleri aştığını belirtelim. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala