bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,866.58 4.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,075.69 2.81%
bnb
BNB (BNB) $ 580.14 3.01%
solana
Solana (SOL) $ 142.07 2.35%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527626 1.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465526 2.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140255 5.28%

Bitcicoin (BITCI) Nedir?

Bitcicoin BITCI nedir

Bitcicoin (BITCI) şirketlere özel blockchain çözümleri sunan yenilikçi bir kripto para projesi şeklinde ifade edilebilir. Türkiye merkezli geliştirilen bu proje kullanıcılarını birtakım fırsatlarla buluşturuyor. Projenin web sayfasında BitciChain, Türkiye’deki ilk ödeme ve borsa platformuna entegre edilmiş blockchain ağı olarak nitelendirilmiş. Bitci Teknoloji tarafından desteklenen bu proje kullanıcılarına akıllı sözleşmeler geliştirme imkanı veriyor. Kullanıcıların bu sayede token oluşturmaları mümkün. Bu içerik boyunca Bitcicoin projesinden ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca bu içerikte BITCI coin’ler hakkında da birtakım detaylı verilere yer veriyor olacağız.

Bitcicoin (BITCI), Bitcichain adı verilen bir blockchain ağında kullanılan kripto para birimi olarak biliniyor. Bitcichain ağı ise gizli bir proof of authority (PoA) blockchain ağı şeklinde faaliyetlerini sürdürüyor. İşletmelerin blockchain teknolojisinden faydalanmasını sağlamak Bitcicoin projesinin temel hedefi. Bu sayede blockchain ekosistemine katkı sağlanacak. Zenginleşen blockchain ekosistemi de kripto para piyasasının gelişimine yardımcı oluyor. Blockchain teknolojisinin şimdiye dek birçok alanda faaliyet gösterdiğini biliyoruz. Bu alanların çeşitliliğinin artmasını Bitcicoin gibi projeler sağlayabilir.

Bitcicoin nedir

Bitcicoin (BITCI) ne zaman çıktı?

Bitcicoin (BITCI) projesi Bitci Technology adlı bir şirket tarafından 2018 yılında hayata geçirildi. Şirketin Bodrum merkezli olarak faaliyetlerini sürdürdüğü bilgisine internet üzerinde erişebiliyoruz. Bitci Technology, blockchain teknolojisinin gelişimi adına çalışmalara imza atan bir araştırma şirketi olarak görülebilir. Şirketin çok sayıda geliştirici, dijital pazarlama çalışanı ve yöneticiden oluştuğu belirtiliyor. Bitcicoin projesi yola çıktığı ilk andan itibaren çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Sonuç olarak işletmelerin blockchain alanında faaliyet gösterebilmesine olanak sunacak yenilikçi bir platform meydana getirildi.

Bitcicoin (BITCI) projesi kapsamında sunulan olanak ve imkanlardan detaylı bir şekilde yazının devam eden bölümlerinde bahsedeceğiz. Projenin kullanıcılara getirdiği olanaklar arasında fan token’lerden marka token’lerine kadar çok sayıda seçenek yer alıyor.

Bitcicoin (BITCI) Fiyatı Nedir?

Bitcicoin (BITCI) fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Bitcicoin ekibi projenin tanıtımı adına kendi web sayfası üzerinde birtakım bilgilendirmelerde bulunmuş. Bu bilgilendirmeler takip edildiğinde BITCI coin’lere yönelik birtakım piyasa verileri ortaya çıkıyor. Bu verilere göre BITCI coin’ler piyasaya toplamda 100 milyar adet arz edilecek. Şimdiye kadar ise yaklaşık 10,3 milyar coin’in dolaşıma dahil edildiğini görüyoruz.


BITCI nedir

Bitcicoin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 BITCI coin [mcryptocoin=”BITCI” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. BITCI coin fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”BITCI” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. BITCI coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”BITCI” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”BITCI” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.


Bitcicoin Kaç Dolar?                                

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 BITCI coin [mcryptocoin=”BITCI” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle BITCI coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,12 dolarla kaydetti. Bununla birlikte BITCI coin yılın en düşük seviyesini ise 0,0014 dolarla belirledi.


BITCI

Bitcicoin (BITCI) Nasıl Çalışmaktadır?

Bitcicoin (BITCI) projesinin nasıl çalıştığını daha yakından anlamak adına kullanıcılara sunulan imkanlardan bahsedelim. Projenin web sayfasında yer alan ifadelere göre Bitcicoin (BITCI), Türkiye’nin kendi blockchain ağına sahip ilk kripto parası olma özelliğini taşıyor. Buna göre BITCI coin’ler kendilerine ait bir blok zinciri üzerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Projenin temel hedefi blockchain teknolojisini işletmeler için uygun ve ulaşılabilir bir olanak haline dönüştürmek. Piyasadaki en çok tercih edilen altcoin Ethereum (ETH) bu hedefe benzer bir prensiple faaliyetlerini sürdürüyor diyebiliriz. İşte Bitcicoin de kendi ağını diğer işletmelere açarak yeni token’lerin piyasada yer almasını hedefliyor.

Bitci Teknoloji adlı bir şirket tarafından geliştirilen bu proje kapsamında kullanıcıların cüzdan hizmetleriyle de buluşmasına imkan sunulmuş. Bitci Wallet sayesinde kullanıcıların kripto paralarını kolaylıkla saklayabilmesi mümkün. Projenin tanıtıcı evrakında Bitcicoin’e yönelik oldukça detaylı ve teknik verilere yer veriliyor. Bunların yanı sıra Bitcicoin projesinin şimdiye dek çok sayıda başarılı ortaklığa imza attığını da ifade etmemiz gerekiyor. Proje kapsamında sunulan fan token’ler, ekibin çeşitli spor kulüpleriyle anlaşmasını gerektirmiş. Bu sayede ilgili spor kulüplerinin taraftarlarının blockchain alanına çekilmesi planlanıyor. Tıpkı Socios.com platformunun sunduğu fan token olanakları gibi Bitcicoin taraftar token’leri de sahiplerine çok sayıda avantaj sağlıyor. Söz konusu avantajların başında taraftarlar ile takımlarının girecekleri etkileşim yer alıyor.

Bitcicoin projesinin kullanıcılarına sunduğu olanaklardan bir diğeri de NFT’ler ile ilgili. Bitcichain altyapısından faydalanan kullanıcılar son zamanların popüler terimlerinden NFT’lere ulaşabiliyor. Üstelik kullanıcıların kendi NFT’lerinin kolaylıkla oluşturabilmelerine de burada imkan sunuluyor. Bitcicoin projesi kapsamında kullanıcıların bir tür sadakat programından faydalanmasına da imkan sağlanmış. Buna göre BitciLoyalty kapsamında belirtilen gereklilikleri yerine getiren kullanıcıların sunulan ödülleri elde etmeleri mümkün. Detayları projenin web sayfası üzerinden inceleyebilmek mümkün. Bitcicoin projesi kapsamında sunulan BitciSupply hizmetinden bahsetmeden geçmemek gerekiyor. Bu olanaktan faydalanan işletmeler blockchain teknolojisinin sunduğu tüm ayrıcalıklara sahip olabiliyor. İşletmeler tedarik zincirlerini bu sayede takip edebiliyorlar. Blockchain’in güvenilirliği işletmelerin yaşayabileceği aksaklıkları en aza indirgiyor.

Bitcicoin (BITCI) Nasıl Satın Alınır?

Bitcicoin (BITCI) projesinin sunduğu tüm olanak ve ayrıcalıkların incelemek adına ilgili web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Projenin Türkiye merkezli oluşu kaynakların da Türkçe dilinde olması sonucunu doğurmuş. Konuya ilişkin araştırmalarınızı bahsi geçen web sayfasından yapabilirsiniz. BITCI coin’leri satın almanın en kabul görmüş yöntemi kripto para borsalarla ilgili olandır diyebiliriz. Platformunda BITCI coin’e yer veren borsalardan bazıları şunlar: ProBit Global, XT.com, Bitci ya da Finexbox. BITCI coin’leri kendi borsası üzerinden satın almak mümkün.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala