bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,897.12 1.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,053.95 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 556.49 0.69%
solana
Solana (SOL) $ 141.84 2.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522039 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.485634 3.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152777 0.19%

BIT Mining’in Ohio Merkezindeki Güç Kapasitesi Büyüyor

bit miningin ohio merkezindeki guc kapasitesi buyuyor

ABD’de kayıtlı olan Hong Kong merkezli kripto madencilik şirketi BIT Mining yaptığı açıklamada, şirketin Ohio maden sahasının, yaklaşık 50 megawatt güç kapasitesine ulaştığını duyurdu.

BIT Mining Güç Kapasitesini 150 MW’a Kadar Artımayı Planlıyor

Hong Kong merkezli BIT Mining bilindiği üzere New York Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem gören bir kripto madencilik şirketi. Çin’in yaz aylarında kripto madenciliği baskısını ile birlikte birçok şirket ekipmanlarını denizaşırı ülkelere taşımak zorunda kaldılar. Bu şirketlerden biri de BIT Mining.

BIT Mining faaliyetlerini Çin’in dışına taşırken yaptığı açıklamada, çekilmenin mali durumu olumsuz etkileme ihtimalinden bahsetmişti.

Hatırlatmak gerekirse kripto madencilik şirketi BIT Mining, Ohio’da 85 megavatlık madencilik merkezi geliştirmek için 12.14 milyon dolar yatırım yapmıştı. Ayrıca Ohio tesisi, Kuzey Amerika da sürekli bir hash gücü göçü sırasında ABD faaliyete geçecek birçok Bitcoin madencilik bölgesinden biri konumunda.

BIT Mining CEO’su Xianfeng Yang konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Ohio Madencilik Tesisimiz büyümeye devam ediyor. Devam eden endüstri çapında arz yönlü kısıtlamalara rağmen, inşasında ve madencilik makinelerini güvence altına almada ilerleme kaydediyoruz. 50MW bizim ilk önemli dönüm noktamız ancak bu sadece başlangıç. Ayak izimizi genişletme ve güçlü endüstri ortaklıkları yaratma hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala