bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.87%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.77 1.45%
bnb
BNB (BNB) $ 609.14 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.65 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62075 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647485 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.213722 8.34%

BinaryX, Token’ı BNX’i Yatırımcı Güveni için 1:100 Oranında Bölecek

binaryx tokeni bnxi yatirimci guveni icin 1100 oraninda boleceksc

Gamefi ve IGO platformu BinaryX, ürünlerine yönelik yatırımcı güvenini büyük ölçüde artırmak için yerel token’ı BNX’in 1: 100 oranında bölüneceğini açıkladı. Karar, proje ekibinin başlatmış olduğu DAO oylamasında bölünmeyi gerçekleştirmek için topluluktan yüzde 99,5 oranında destek aldı. 

Yapılan oylamanın ardından bölünme için kesin yol haritası kısa bir süre içerisinde BinaryX’in sosyal medya ve topluluk kanalları üzerinden açıklanacak. 

BNX, BinaryX’in platform belirtecidir ve oyunlar ve gelişme fonu da dahil olmak üzere BinaryX ekosistemindeki tüm etkinlikler için bir hizmet token’ı olarak kullanılıyor. Ayrıca Token’ların 1:100 oranında bölünmesi kararı alınması ile beraber  sektördeki genel harcama eşiğinin düşürülmesi ve token benimsenmesinin artırılması da amaçlanıyor. 

BinaryX Büyüme Başkanı Rudy şu açıklamalarda bulundu:

“Geçen yıl, BinaryX dünyanın birçok bölgesinde benimsenmesini arttırdı. Şu anki piyasa durumunu değerlendirdik. BinaryX’in ekonomik modelini ve ürünlerini daha iyi tanıtmak için BNX’in birim başına mevcut fiyatını optimize edebileceğimiz sonucuna vardık. Topluluğumuzun da bu kararımızda arkamızda olduğundan eminiz. Bölünmenin BNX üzerinde olumlu bir etkisi olacak, yeni kullanım ve tüketim senaryoları sağlayacak. BNX’in daha geniş çapta benimsenmesini sağlayacak” 

Bunun yanında BNX bölündüğünde, eski BNX’in tüm tüketim senaryoları yeni BNX’e aktarılacak. Bölünme, oyun içi ve çıktı senaryolarında örneğin CyberChess Weekly Prize, Hero fiyatları ile  aynı etkilere sahip olacaktır.  

CoinMarketCap verilerine göre, 9 Şubat 12pm UTC+8 itibariyle BNX, 114.5 dolardan işlem görüyor.

BNX token bölünmesinin yanı sıra BinaryX ekibi, oyunları hakkındaki planlarını da açıkladı. CyberDragon’un uzun zamandır beklenen güncellemesinin ve Project M’in sneak peek’i çok kısa bir süre içerisinde yayınlanacak. 

BinarX ayrıca önümüzdeki dönemde yapay zeka ve sanal gerçeklik (VR) oyunlarının da şirketin ürün yelpazesine dahil edileceğini açıkladı. 

BinaryX aynı zamanda VR projelerinden fon ve danışmanlık desteği almak için başvuru alma sürecine aktif olarak devam ediyor. Konuyla ilgili gelişmeler aktif olarak Twitter ve Discord gibi topluluk kanallarında paylaşılacak. 

BinaryX Büyüme Başkanı Rudy konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu yıl kullanıcılarımız için işleri daha da hızlandırmak amacıyla, yıl boyunca CyberDragon için bir güncelleme de dahil olmak üzere bir dizi yeni oyun ve oyun güncellemesi yayınlayacağız. Çok yakında bazı oyunlarımızın sneak peek’lerini yayınlayacağız, lütfen bizi takip etmeye devam edin. Her zaman olduğu gibi, holder’larımıza paha biçilmez destekleri için teşekkür ediyor ve 2023’te tüm heyecan verici projelerimizi açıklamayı dört gözle bekliyoruz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala