bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,383.79 0.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,420.68 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 584.53 0.07%
solana
Solana (SOL) $ 178.99 1.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622324 3.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.414503 0.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.132008 0.15%

Binance’ten Xterio’ya 15 milyon dolar taahhüt

Binanceten Xterioya 15 milyon dolar taahhut22

Kripto borsası Binance’in yatırım kolu Binance Labs, Web3 oyun girişimi Xterio‘ya 15 milyon dolar taahhüt ettiğini açıkladı. Xterio, aldığı yatırımı yapay zeka uygulamalarını keşfetmek için kullanacak. Aynı zamanda yeni token’ların piyasaya sürülmesi planlar arasında yer alıyor. Söz konusu proje, alınan yatırımın ışığında gerçekleştirilecek.

Binancein Guc Kaybi Suruyor

Binance Labs’ten Xterio’ya yatırım

İsviçre merkezli Xterio, oynaması ücretsiz ve blockchain tabanlı oyunlara odaklanıyor. Şirket, topladığı fonu yeni oyunlarını geliştirmeye devam etmek için kullanmayı planlıyor. Bunun yanı sıra Xterio‘nun yatırımı interaktif deneyimler gibi yapay zeka özelliklerinin entegrasyonu ve yeni token lansmanları için kullanmayı düşündüğü de bildirildi.

Paranın hangi zaman diliminde yatırılacağı sorulduğunda, Binance sözcüsü daha fazla ayrıntı eklemeden yatırım turunun tamamlandığını söyledi. İsviçre merkezli oyun girişimi, oyunculara oynayarak NFT kazanma yeteneğini de sunacak. Konuya ilişkin herhangi bir değerlendirme yapılmadı.

Binance Labs başkanı Yi He, girişimin Web2 profesyonellerini Web3 uzmanlığıyla bir araya getirdiğine dikkat çekti. He, “Dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların zengin on-chain oyun deneyimini yaşamasına olanak sağlamak için şirket ile yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz.” Dedi.

Elif Topçuoğlu

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala