bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,783.09 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.67 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 586.34 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 146.24 1.69%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530678 0.42%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463931 0.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160699 9.78%

Binance’te listelenecek yeni altcoinler belli oldu

binance 1

Binance, listeleyeceği yeni altcoinleri duyurdu. Listeleme sürecini daha şeffaf hale getirmeyi amaçlayan borsada, öne çıkan altcoinler arasında SUI de yer alıyor.

Binance.US, dijital varlık listeleme sürecine ilişkin önemli bir duyuru yaptı. Güncelleme, platformlarında listelenmesi düşünülen potansiyel varlıkları proaktif olarak açıklayarak şeffaflığı artırmaya ve kullanıcı katılımını iyileştirmeyi amaçlıyor.

SUI öne çıkıyor

Binance.US, Sui’yi (SUI) varlıklarından biri olarak değerlendirdiğini belirtti. Sui, blokzincir tabanlı konseptler için özel olarak tasarlanmış Move geliştirme dilini destekleyen, yetkilendirilmiş bir Proof-of-Stake ağıdır. Move dili akıllı sözleşme güvenliğini ve programlanabilirliği artırmaktadır. Ayrıca Sui, Web3 ve merkezi olmayan finans genelinde çeşitli merkezi olmayan uygulamaları desteklemeyi amaçlamaktadır.

Binance.US, Sui’yi potansiyel bir liste olarak duyurarak portföyünü çeşitlendirmeye ve kullanıcılara gelecek vaat eden yatırım fırsatlarına erişim sunmaya kararlı olduğunu da vurguladı. Borsa, proaktif duyuru için varlıkları seçerken piyasa talebi, öngörülen işlem hacmi ve likidite, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki düzenleyici durum ve topluluk katılımı gibi çeşitli faktörleri göz önünde bulundurduğunu da ayrıca belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala