bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,132.92 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,124.45 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 595.01 2.74%
solana
Solana (SOL) $ 136.57 5.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519736 1.64%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460167 2.91%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146747 2.84%

Binance’in CEO’su Terra (LUNA) ve UST Hakkında Konuştu

Binancein CEOsu Terra LUNA ve UST Hakkinda Konuştu

Kripto para sektörünün tüm odağı şu anda LUNA ve UST olmuş durumda. Bu varlıkların binlerce yatırımcısı mağduriyet yaşarken, birçok kripto para borsası da zararın önüne geçmek adına LUNA’yı delist ediyorlar. Son olarak Binance’in CEO’su Changpeng Zhao ise LUNA ve UST hakkında bir dizi tweet paylaşımında bulundu. Zhao, Terra konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadığını açıkladı.

Binance’in CEO’su: LUNA Ekibi Beni Hayal Kırıklığına Uğrattı

Terra (LUNA) birçok borsadan delist edilirken, UST’nin fiyatı düşmeyi sürdürüyor. Terra Blockchain ağının da durdurulmasıyla devam eden çöküşe bir yorum da Binance’in CEO’su Changpeng Zhao‘dan geldi. Zhao, UST/LUNA olayının Terra ekibi tarafından nasıl ele alındığı (veya ele alınmadığı) konusunda çok hayal kırıklığına uğradığını açıkladı.

LUNA’nın arzının çok hızlı bir şekilde arttığını, ancak kullanıcıların bunu anlamadığı için LUNA‘nın kontrollü olarak delist edildiğini açıkladı.

Bunun yanı sıra CEO, LUNA ekibinin konu hakkındaki yaklaşımını kınarken, Axie Infinity ekibine kıyasla LUNA ekibinin sorumluluk almadığını, planlarının olmadığını ve Binance ile proaktif bir şekilde iletişim kurmadıklarını söyledi. Topluluk tarafından ise farklı görüşlerin olduğunu bildiklerini açıklayan Zhao, şu anda kullanıcıları korumanın en iyi yolunun ticareti askıya almak olduğunu düşündüklerini ve durumu incelemeye devam edeceklerini vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala