bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,955.40 3.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.90 1.78%
bnb
BNB (BNB) $ 559.67 2.25%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 6.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501754 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467846 3.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152779 2.59%

Binance’den Deprem Bölgesine Destek!

binanceden deprem bolgesine destekddsvdfv

Türkiye, depremin vurduğu 10 ilde zamana karşı yarış devam ediyor. 10 ili vuran depremin bilançosu her geçen dakika artıyor. Kurtarma çalışmaları devam ederken, yardım kampanyaları ile yaralar sarılmaya çalışılıyor. Birçok kripto şirketi de deprem bölgesinin yaralarını sarmaya çalışıyor. Kripto para borsası Binance de deprem bölgesi ile ilgili yaptığı çalışmalarda yer alıyor.

Binance, BNB Cinsinden 100 Dolar Değerinde Airdrop Gerçekleştirecek

Kahramanmaraş depremine kripto para ile destek yapılabiliyor. Kripto para borsası Binance de depremzedeler için bağış toplamaya devam ederken, Binance, deprem bölgesindeki kullanıcılara BNB cinsinden 100 dolar değerinde (1883 TL) airdrop gerçekleştireceğini açıkladı.

Kullanıcıların kimlik tespitinde, depremin önemli ölçüde etkili olduğu 10 ilde 6 Şubat’tan önce tamamlanan Adres Kanıtı (POA) esas alınacak: Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay.

Binance Charity ayrıca herkesin bağış yapması için halka açık bir bağış adresi başlattı. Bu adresten alınan her şeyi TL’ye çevirip ihtiyacı olan insanlara yardım etmesi için AFAD’a gönderilecek.

binanceden deprem bolgesine destekassdc

Binance kurucusu ve CEO’su konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamalarda bulunmuştu:

Türkiye’deki son depremler pek çok insan ve topluluk üzerinde yıkıcı bir etki yarattı. Çabalarımızın etkilenenlere bir miktar rahatlama getireceğini umuyoruz. Sektördeki meslektaşlarımızı da bu kriz zamanlarında destek sunmak için bir kez daha bir araya gelmeye çağırıyoruz.

Binance’in başlatmış olduğu Deprem Yardım fonuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala