bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,081.97 1.38%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,119.85 1.66%
bnb
BNB (BNB) $ 576.27 0.33%
solana
Solana (SOL) $ 174.36 3.98%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521961 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.479412 0.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153648 1.02%

Binance ve SEC, Müşteri Fonlarını Geri Taşımak için Anlaştı 

rekabeti sinirlayici anlasma uyumlu eylem kararlar

Binance, Binance.US ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kısa vadede yalnızca Binance.US çalışanlarının müşteri fonlarına erişebilmesini sağlayacak bir anlaşma duyurdu.

Daha önce SEC, Binance US‘nin varlıkları denizaşırı yerlere taşıyabileceğinden endişe duyduğunu dile getirmişti. Bu gerekçeyle hareket eden düzenleyici kurum, ABD merkezli borsanın varlıklarının dondurulmasını talep etti. Binance US‘nin avukatları ise böyle bir kararın ölüm cezası anlamına geldiğini söyleyerek uzlaşma çağrısında bulundu.

Binance US ve SEC Uzlaşmaya Gitti

Binance, Binance US ve SEC arasında bir uzlaşma gerçekleştiğini açıkladı. Bu uzlaşmaya göre Binance, Binance US varlıklarına karışmayacak. Binance.US, davayı denetleyen federal hakimin hâlâ onayını gerektiren anlaşma kapsamında, hiçbir Binance Holdings yetkilisinin çeşitli cüzdanları, donanım cüzdanları veya Binance’e root erişimi için özel anahtarlara erişimi olmamasını sağlamak için adımlar atacak.

binance jRSV cover

Binance’in ABD iştiraki geçen hafta dolar mevduatını durdurdu ve SEC’in bir mahkemeden varlıklarını dondurmasını istemesinin ardından müşterilerine dolar fonlarını çekmeleri için 13 Haziran’a kadar süre verdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala