Binance Smart Chain’deki DeFi Etkinliği Hızla Büyüyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Binance Smart Chain (BSC) üzerindeki DeFi etkinliği hızla aktivite artırmaya devam ediyor. DappRadar’ın en son yayınladığı raporuna göre, ağa bağlı benzersiz aktif cüzdanların (UAW) sayısı 3. çeyrekte günde ortalama 608.500‘ü aşmış durumda. 

Popüler veri toplama ve analiz şirketi, bunun çeyreğe göre yüzde 20’lik bir artışı yansıttığını ve bir yıllık dönemde metriğin etkileyici bir şekilde yüzde 487 gibi devasa bir oranda arttığını belirtti.

binance smart chaindeki defi etkinligi hizla buyuyor

Binance Smart Chain, DeFi Sektörü İle Birlikte Büyüyor

Raporda, tüm Blockchain endüstrisinin bir önceki çeyreğe göre yüzde 25’lik bir kullanım artışı  kaydedildiği ve günlük ortalamada 1.54 milyondan fazla UAW’ye ulaşıldığı belirtildi. 

DappRadar’ın verilerine dayanarak, Binance Chain (BC) ile paralel çalışan Binance markalı bağımsız hisse kanıtı (PoS) platformunda kaydedilen artırılmış aktivite, endüstrinin olumlu eğilimi ile aynı doğrultuda.

Raporda ek olarak, “Oyun sektörü, çeyrek boyunca ortalama 168.700 UAW çekti ve metriği önceki çeyreğe göre yüzde 1.700 oranında artırdı” diyerek, BSC’de de oyunların kullanımı artırmada önemli bir rol oynadığına dikkat çekti.

Diğer taraftan, DeFi uygulamalarıyla etkileşime giren günlük UAW sayısı, önceki çeyreğe göre yüzde 14 düşerek ortalama 412.000 UAW olarak kaydedildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Arslan Kurt

100 milyonluk hayalet kasaba: Solana

Blokzincir kuruluşu Artemis Terminal’e göre, Solana blokzincirinde 100 milyona yakın aktif adres olsa da çoğunun içi boş. Zincir üstü metrikler, Solana blokzincirinde bot işlemlerin arttığını ve blokzincirin söz konusu işlemlerle büyüme kaydettiğini gösterdi. Solana yapay bir şekilde büyüyor Solana’nın aylık aktif adres sayısı 100 milyonu aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Popüler blokzincir 2024’ün ...

Bağlantıyı kopyala