bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,312.70 1.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,165.65 3.48%
bnb
BNB (BNB) $ 585.92 2.87%
solana
Solana (SOL) $ 134.88 4.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506872 2.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454147 3.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140896 5.27%

Binance, Kripto Para Borsası GOPAX’i Satın Aldı

binance kripto para borsasi gopaxi satin aldirt5gr

Kripto para borsası Binance son dönemde yaptığı hamleler ve açıklamalar ile adından sıkça söz ettiyor. Özellikle birçok şirket yeni yılla beraber satın alma çalışmalarını da attırmış durumda. Çıkan haberlere göre kripto borsası Binance, sorunlu Güney Kore merkezli platform GOPAX’ın çoğunluk hissesini satın alarak Güney Kore’ye dönüyor.

Binance, GOPAX’in Çoğunluk Hissesini Satın Aldı

Binance, Güney Kore merkezli sorunlu kripto para borsası GOPAX‘ın çoğunluk hissesini satın alarak Güney Kore pazarına yeniden ayak bastı.

binance kripto para borsasi gopaxi satin aldiedef

Binance’in baş işletme yetkilisi Yibo Ling’e göre şirket, kasım ayında belirli ürünlerden çekilmeyi durduran GOPAX’ta anlamlı bir hisse senedi pozisyonu aldı. Ayrıca satın alma ile ilgili şartlar ise açıklanmadı.

Genesis, Kasım ayında müşteri çekme işlemlerini askıya alan GOPAX tarafından sunulan bir getiri ürününde ortaktı. GOPAX’ın blog gönderisine göre, ABD’li kripto borç verenin ana şirketi Digital Currency Group, GOPAX’ın ikinci en büyük hissedarı konumunda yer alıyor.

Binance, GOPAX’ın getiri ürünü GoFi için müşteri para çekme ve faiz ödemelerinin yapılabilmesi için borsaya sermaye enjekte etmeyi planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala